Ai ajuns sa fii in aceasta situatie ingrata, dintr-un motiv cat se poate de simplu : NU ti-ai masturbat ''pasarica'' intravaginal prin metoda numita ''degetica'', cea care ar fi avut rostul si rolul de a se largi in timp suficient de mult diametrul canalului vaginal, incat in momentul intretinerii actului sexual de dezvirginare sa devina posibila penetrarea mai usoara si mai putin dureroasa a vaginului. NU este tarziu nici acum sa practicati cateva sedinte de petting a carei activitatea principala sa fie masturbarea ta. Multa sanatate!
Acum. In cazul meu am facut preludiu ( o ora ), dar imediat cum m-am oprit si am incercat sa introduc penisul pur si simplu de frica s-a uscat ( frica ca o sa moara ). Oricum dupa 40 de min am reusit cu chiu cu vai toata treaba... poate asa esti si tu. Spui la om sa dea limbi mai mult, o intrare fortata odata si gata. Ps cu cat il pui sa intre mai incet cu atat de mult o sa te doara.
Nu o mai face cu el, o sa te lase cu traume. Nu-i pasa de tine. O sa vezi asta in continuarea relatiei voastre.
De dorit isi doreste. Dar cred ca habar n-are cum se face sexul. Presupun ca nici n-a auzit de preludiu, de asta intampini dureri mari.
Daca te grabeste si n-are rabdare, da-i papucii.
Bună, dacă nu are răbdare nu e bine. Vă sfătuiesc să folosiți și lubrifiant pe bază de apă. Ajută foarte mult la penetrare.