Eu recunosc ca am 15 ani, sunt incepator, dar imi pot spune opinia ^.^, am avut cateva relatii serioase . Acum sa trec la subiect, iti zic ca : el nu te uraste, simte la fel fata de tine,(am patit-o) vrea sa fie din nou cu tine, cand a vazut cum e cu cealalta, a vazut ca e naspa si nu e la fel, si se gandeste numai la tine. Si-ar dori sa dea timpul inapoi, sa fie ca inainte, vremuri bune, asta as vrea si eu, dar acum regret ^.^... Incearca sa comunici tu cu el, baga-te in seama, daca sunteti la fel de timizi, nu va ieji nimic, trebuie sa aiba unul tupeu, asa trebuie. Sper ca sfatul meu te va ajuta! Multa bafta! :*
Emilia trebui sa ai putin din scoala vieti.Imbrcate mai provocator fa ce sti cai place lui mai mult.Pentru al atrage fi mai indiferenta ca asta doare la o persoasa cel mai tare si bagate in cercul lui de prieteni doar sa fi in prejma lui.Dar ai grija s nu faci vreo prostie sa te saruti cu cineva de acolo doar joacate cu ei deai seduce si el o sa fie gelos si daca te mai iubeste o sa reactioneze iti zic eu pentru ca stiu din propia experienta.SUCCES
Cea mai buna metoa acum, ar fi sa-i scrii ceea ce simti pentru el.Stiu ca daca ii spui in fata este mai complicat pentru amandoi, de aceea iti sugerez sa-i scrii.Dar ar fi mai dragut din partea ta sa vorbiti fata in fata.
E tocmai asta.intalnestel undeva si incearca sa ii vorbesti probabil va fi nevoie sa te umilesti in fata lui.nu e placut dar cateodata e nevoie. spune-i ca il iubesti chiar daca o sa te ignore spune-i din nou.fal sa te priveasca in ochi si roagal sa te ierte daca ai gresit pentru ca il iubesti
Pai. incearca sa fiti prieteni.nu stiu sa va apropiati putin apoi totul vine de la sine. invita-l undeva cu niste prietene/prietenima bucur ca ti-am fost de ajutor:* sper sa mearga succes:*