| Andreeaionescu3 a întrebat:

Salut! in relatia cu sotul meu lucrurile au mers ok pana acum 2 zile... sunt impreuna cu sotul de 12 ani si de la un timp fosta lui iubita il tot cauta, mi se pare ciudat ca s-a intors dupa mai bine 12 ani..nu stiu ce sa fac, credeti ca el a mai avut treaba cu ea in timpul a celor 12 de cand suntem impreuna?

s au mai si despartit din cauza ca ea il insela pe el.

16 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Nu lua(ti) decizii pripite! In momentele in care sentimentele preiau controlul, ratiunea sufera, asa ca nu va grabiti sa luati decizii.

Calmati-va, aveti rabdare, vorbiti intre voi, incercati sa fiti sinceri. Nu uitati ca probleme apar oriunde, oricand, nimic nu e perfect; dar important e ca cei implicati intr-o relatie sa stie cum sa abordeze momentele dificile - iar 12 ani nu oricine reuseste sa stranga impreuna.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba l pe el

| ania a răspuns:

Speram ca nu. Nu depinde neapărat de tine ci de ce principii are el în privința inselatului, a fidelității. Faptul ca ea îl cauta demonstrează ce lipsa de caracter are.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta numai el iti poate spune!
Daca s-a intors la ea, inseamna ca ceva intre voi nu mai merge, deci acolo trebuie sa cauti raspusnul si sa imbunatatesti relatia. In orice caz comunicarea intre voi este cheia si numai asa puteti sa rezolvati problema asta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Dupa 12 ani de relatie ar trebui sa ai taria de caracter necesara pentru a deschide si astfel de subiecte incomode, dureroase etc.Totusi o relatie nu exista fara comunicare.Pana acum cum ati trait? Unde il cauta? La serviciu, pe retele sociale?

Abordeaza subiectul cu calm, cand sunteti in toane bune si explica-i ca te deranjeaza cum fosta se tot baga in seama, dupa atata timp.

| Marius22222222222 a răspuns:

Orice e posibil in ziua de azi

| ValentinMihai78 a răspuns:

Oare doar s-a întors sau acum a ieșit la lumină? Oare în acești 12 ani ai avut coarne fără să știi? Oare soțul a fost mereu acolo unde spunea că este sau era o scuză?
Multe suspiciuni ridică această iubită actuală o consider, nu fostă!

| FindMyName a răspuns:

Încearcă sa vorbești cu el despre asta.
Dacă chiar mai tine la relația voastră, nu o sa te lase.
Ar fi un imbecil și o penibilitate sa te lase doar pentru ea, voi având 12 ani împreună...

| Andreeaionescu3 explică (pentru FindMyName):

Iti multumesc pentru sfat

| tunoi88 a răspuns:

Daca nu il mai intereseaza si este cu tine de 12 ani, nu cred ca are de ce sa iti faci griji. Cum ai aflat ca il cauta? Nici nu trebuie sa te apuci sa ii faci scandal, sa dramatizezi, poate el nu are nici o treaba.

| Corina3434 a răspuns:

Au pastrat legatura. O sa te arunce in strada. O ia inapoi pe ea.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Corina3434):

Așa se vede ăștia înregistrați azi.o sa te arunce în stradă. poate femeia are vila și vreo 5 apartamente și el sta in casa ei.ce știm noi de judecam așa?

| Corina3434 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Nu are.

Incep sa cred că tu ești fosta de ești așa sigura pe ce spui

| Corina3434 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Poate asa este, cocosel.

Mda