| Izacloud a întrebat:

In seara asta, după ce am facut sex si mi-am dat drumul, am tras cam tare de piele penisului si s-a rupt un pic (arată ca o zgârietura) "ața" de sub capul penisului si a curs un pic se sânge. Nu ma doare, dar vreau sa stiu daca este vreun motiv ca sa imi fac griji

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai avut sex neprotejat, sunt toate motivele din lume sa te ingrijorezi pentru o posibila infectie cu boli sexuale, sau infectie locala. Spala cu apa calda si sapun, foarte-foarte bine.

| Izacloud explică (pentru Violleta2022):

Am folosit prezervativ, dar la sfarsit am preferat sa il dau jos si sa imi dau drumul pe ea, iar din cauza ca nu ne-am mai vazut de câteva luni, m-a cam luat valul si s-a întâmplat asta...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Izacloud):

Greseala mare, care s-ar putea sa te coste o infectie.
Ma rog, fapta este deja consumata!
Ori il pui in cui pana se vindeca complet, ori folosesti prezervativ tot timpul.
in orice caz, daca esti 100% ca nu are boli transmisibile persoana cu care ai facut sex, nu ar trebui sa-ti faci griji mari.
Nu prea inteleg de ce ai mai folosit prezrevativ, daca tot nu dai doi bani pe protectie, si-l dai jos taman cand nu trebuie, desii nu musca, nu doare si nu mananca deloc, dar te protejeaza taman de asemena momente, sa nu te infectezi si nici sa lasi femeia gravida.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pe langa eventuala infectie... poate nu ar trebui sa ii faci asa de multe griji, daca amandoi sunteti sanatosi, si nu s-ar pune problema de alte lucruri.
Nu uita sa iti ingrijesti zona.

| Izacloud explică (pentru DoarBogdan):

Si cum imi pot da seama daca este vreo infecție?

| DoarBogdan a răspuns (pentru Izacloud):

Pai... vezi si tu daca se agraveaza, daca doare, daca arata ciudat, daca este inflamata zona.

| lsn a răspuns:

Se mai intampla

| Alinus69 a răspuns:

Zi la partenera ta sa pupe ca trece.

| mihaipopescu93 a răspuns:

Dacă ai o infecție, mergi la farmacie și cumpărați unguent Nidoflor sau încearcă să speli cu ceai de mușețel.