Intreaba si tu la casa de marcat, daca vezi un angajat mai relaxat, si nu e coada in spatele tau. Intreaba de 'baiatul ala dragut', sa-l faci pe el curios, ca sigur o sa afle
In rest ce sa zic, e o obsesie mai mult, si nu cred ca o sa iasa mare lucru (a 2-a incurajare )
Succes!
Cred ca mai mult e vorba de disperare Numai sunt cu cineva de vreo 5 ani
A, da? Te scot la un suc?
Ooookkk chill. iti zic sa te calmezi. eu daca as fi tipul ala, te-as evita.
motivul e ca o prietena de genul devine coplesitoare. pentru barbati, is a no go.
Cam asa mi s-a intamplat si mie cu un baiat de la supermarket de la scoala, intrase cu mine in vorba dar...o data el aranja marfa in raft si statea pe vine si a trebuit sa pun mainile pe el ca sa-mi fac loc sa ma duc sa-mi iau suc(ma rog numai la suc nu ma gandeam eu)nu l-am mai vazut dar sper dupa paste sa-l revad nici nu stiu cum il cheama...na nu stiu ce sa zic s-ar putea sa te placa de ce nu intri in vb cu el? spune-i "hey ce mai faci"?
Am avut si eu o poveste de genul. Simplu, ia-ti gandul de la el. Nu vreau sa fiu rea, dar chiar nu duce la nimic. Pe langa tine, fi sigura ca mai exista si alte cliente cu care el vorbeste. Deci, treci peste, baieti sunt destui.