Buna, degeaba s-a curatat in vagin, e egal cu 0, faptul ca nu era in perioada de fertilitate scade riscul unei sarcini, dar totusi sunt sanse sa ramana gravida.
Daca nu a trecut 72 de ore de la actul sexual, ar fi bine sa ia pilula de a doua zi de la farmacie, daca a trecut mai mult...asta e, sa astepte menstruatia si daca ii intarzie o saptamana, atunci sa isi faca un test de sarcina.
Si, pe viitor mai multa prudenta.
Curatatul in vagin are 0 eficienta. Singura sansa este faptul ca era intr-o perioada cu fertilitate minima. Asadar, risc de sarcina de cam 5%.
Winter, e simplu. In ultimele 4-5 zile ale ciclului menstrual, cam atat de riscul de sarcina: 5%. Nu am zis ca nu se poate sa fi ramas insarcinata, 5% este foarte foarte departe de 0.
Dar cum sa curatat?)
sa pisat intai? oricum nu stiu cat de sigura e chestia asta
dar daca sia facut spalaturi e posibil ca spermatozoizii sa fi patruns mai adanc
de ce nu i-ai luat pastila de a 2'a zi?
e maxin 80 de lei dar decat sa riscati?
daca mai e timp du-te fuga si ia'i pastila
@Brigaela: toata lumea spune ca s-ar putea sa fi ramas tu zici ca e un riscde 5% dar de unde sti? as dori un site unde s-a mai intamplat o chestie din asta daca poate cineva sa ma ajute va rog frumos .
Eu cred ca da pentru ca faza cu curatatu nu merge intotdeauna. Ar fi bine sa mergeti la un ginecolog sau puteati sa luati pastil; a de a doua zi dar asta normal a doua zi dupa ce s-a intamplat
beausingurlamasamea întreabă: