1. Depinde cu ce ai gresit, daca ai fost surprins cu alta. Condoleante sentimentelor atunci, nu va mai fi ea niciodata cum a fost de odinioara.
2. Tu cel de acum nu esti cel de acum 5 ani, mereu evoluam, zilnic, fie ca stam in casa, fie ca suntem mereu cu munca. Nu exista nu se va intampla si de dragul ei, chiar nu poti sa ii faci pe plac sa fi omul ce il vrea ea?
3. Impac-o cu clasicul buchet de flori, ciocolata si privitul in ochi cand ii spui ca iti pare extrem de rau. de fapt nu spune ca iti pare rau, de obicei e doar o propozitie. spune-i ceva ce ati realizat voi impreuna tot timpul acesta de relatie si spune-i ca ai fost orbit de ceva. nu stiu, de ego ul tau si ai simtit si tu cum o ranesti.
Daca te reaccepta vezi sa nu mai gresesti, o perioada te va cicalii cu "pacatele" (greselile) tale si nu trebuie sa ii reprosezi nimic pentru ca te va testa.
Am greșit ca m-am comportat diferit nepăsător dar mi-a pasat nu am știut sa arat asta țineam în tine un gând cu ce fac cu viata mea unde ma duc debea am terminat liceul și am ținut in minte și m-a afectat inloc sa ii spun sa ma descarc
Tot ce face și spune ea da semne ca vrea sa se despartă?
E discutatil, fie nu te-a "iubit", fie incearca sa treaca peste despartire, fie sunteti impreuna dar erati de mult despartiti daca intelegi,
Si totul depinde de cum o cunosti tu cel mai bine, daca are un gest sau ceva ce o da de gol si de fapt inca te place doar ca acum are si ea ego.
Fie treci peste, fie incerci sa o imbuni cu cadouri si un text cum ati trecut prin atatea si ai avut o perioada grea, etc si dupa ce ai trecut peste perioada grea, ai putut sa vezi cum ea nu mai este langa tine. nu stiu, improvizeaza, spune-i ce vrea sa auda acum pentru a va impaca
Nu ne am despartit dar întreb dacă asta vrea sa arate prin "nu pot sa te iert, nu îmi trece" îmi răspunde foarte sec ma respinge și nu are pe altul doar am ranit o foarte tare și o cred ca este sensibila a plâns mult din cauza asta și întreb dacă voia sa se despartă o făcea de mai mult adica saptamana asta în care tot îmi spune asta?
Uite frate ce-ti spun eu, fix asa am patit, fosta mea a zis ca m-am schimbat, am devenit ceea ce uraste, nu ma mai recunoaste si m-a facut in toate felurile. Degeaba am incercat sa ne impacam si sa-i promit sa-mi dea timp sa ma schimb. Efectiv o sa ajungi sa-ti dea papucii.
Pai ea îmi spune ca nu știe ce e mai bine și nu știe ce sa faca și ca e prea slaba sa se despartă de cineva
dacă nu renunț ce o sa sa intample?
Si mereu când am supărat o mi-a vorbit urat și tot doar ca I a trecut a zis ca asta nu ea nu e doar suparata și atat ca am făcut o eu sa se îndepărteze
Crede-ma omule, tipa de mult s-a despartit de tine in capul ei, numai ca trebuie sa o faca si in persoana. Ea o sa treaca usor, deoarece pentru ea au murit sentimentele incetul cu incetul, tie o sa-ti vina ca un fel de soc, si vreo 2 saptamani o sa te simti ca un rahat.
I am pus întrebări dacă vrea sa ne despărțim ca asta de înțeles și îmi spune ca nu știe ce vrea etc adica dacă voia îmi dădea raspunsu daca ne despărțim mi l spunea, nu?
Ori e indecisa ce sa faca ori nu vrea sa te supere, de asta nu-ti zice nimic.
E indecisa asta zic și eu doar ca ma poți ajuta ce sa fac mi-am cerut scuze mi-a părut rau foarte mult i-am spus ce simt tot
îmi poți da niște sfaturi ce sa fac te rog
Spune ca si a pierdut încrederea ca ea își pierde repede încrederea în cineva dacă vorbesc frumos a spus ca nu ajuta și ca se simte forțat sa vorbească nu stie
O sa-ti scriu in mesaj privat.
Si eu mi-am cerut scuze, m-am milogit de ea in ultimul hal sa rezolvam si chestii de genul. Tu ce poti sa faci este sa va intalniti, scoate-o la o cafea sau la o cina romantica. Si incepe sa vorbesti frumos de ex: "Uite, am observat ca in ultima vreme ne-am indepartat unul de altul, nu mai suntem la fel ca inainte. Vreau sa stiu daca este ceva in neregula, daca te deranjeaza ceva sufleteste."
Poate la un moment dat o sa-i sara putin tandara, dar tu trebuie sa ramai calm, nu jignesti/nu tipi.
Si daca ea se descarca fi atent la ce zice. Sa nu o intrerupi, dupa ce termina de vorbit spune-i "Haide sa gasim o solutie impreuna, deoarece impreuna suntem mai puternici." Important e sa nu cauti o solutie pe loc, ci sa o asculti cand se plange si sa incerci sa fi intelegator cu ea si sa-ti dai seama de ce are ea nevoie.
Dar nu garantez ca o sa functioneze, te sfatuiesc sa te obisnuiesti de acum cu gandul ca o sa te paraseasca.
M-am văzut cu ea luni dimineață și marți dimineață era rece cu mine nu voia sa vorbească nu ma lasa sa pun mana pe ea și miercuri pe la 2 la microbuz nu voia sa ma vadă se distanta zicea sa tac când am pus mana pe ea a ridicat o imediat am încercat sa ii explic dar ii e greu sa ma vadă sa vorbească
Atunci prietene, trebuie sa accepti adevarul. Tipa nu mai vrea sa fie cu tine dar nu stie cum sa-ti comunice. EXACT ASTA AM PATIT SI EU.
Da efectiv nu înțeleg ca nici nu a șters pozele cu noi nici nu a schimbat parola de la cont încă le am a acceptat 2 cadouri de la mine în perioada asta poarta bratarile de la mine ca le am văzut
Ti am dat mesaj
Eu n-am primit nici un mesaj
Ti am dat uita te la secțiunea mesaje
Ce părere ai mi-a spus ca nu o sa ma ierte niciodată
ma întreba ce se întâmplă dacă nu ma poate ierta și tot
ma întreba dacă e greșit asta ca nu ma poate ierta ca e greșit tot nu e corect
Sa vorbim undeva sa ti arat mesajele sa mi spui ce vrea sa audă ca nh îmi dau seama
Ti-am scris mesaj
Nu m apare nimic
Nu ma lasa sa-ti trimit mesaj pentru ca nu sunt membru senior -_-
Da-mi add pe contul secundar de Instagram.
https://www.instagram.com/transylvanianmapper98?igsh=MTlxOXYyYXI3cWQzaA==
Eu zic sa ii oferi o noapte de neuitat, arata i tigrul din tine, dezbrac-o si urla "RAHHHH" si dupa zi "Bankai!" probabil se va uda!