| mgtow a întrebat:

Salut, in ultimele 2 saptamani m-am agatat de 2 fete fiecare a durat o zi nu a fost sex doar neam pupat imbratisat si nimic mai mult... Oare asta vrea sa zica ca nu pot sa am o relatie serioasa sau nu sunt capabil sa mentin ceva de durata lunga? Mai ales eu am pus capac la fiecare (nu sunt minor) daca intrebati varsta

Răspuns Câştigător
| ancutsa410 a răspuns:

Poate a fost doar o distractie de moment?thinking
ar trebui sa te cunosti pe tine insuti...
nu ai avut pana acum o relatie serioasa?
daca lucrurile merg tot asa, adica sa nu poti sa ai o relatie de lunga durata atunci da! s`ar putea sa "ai o problema". dar oricum pana la urma toata lumea isi gaseste "jumatatea".

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să investești și sentimente ca să poți avea o relație de durată, nu trebuie să fii rece.
Pa, pa.

| cryss_6160 a răspuns:

Salut, eu cred ca nuierai suficient de atrat de acele fete...cu siguranta nu se poate spune ca nu poti avea o relatie serioasahappy

| Bianca_2742 a răspuns:

Pai a durat decat o zi pentru ca nu ai ales fata care trebuie, ai ales cu siguranta fete care nu se gandesc la relatii serioase.Cauta bine pe cineva si atunci cand esti tu sigur ca este cea mai potrivita spune-i sa fie cu tine.Bafta!

| vasiledumitru a răspuns:

Dar de ce zici ca n-ai avut sex, nu e sexul cel mai important intr-o relatie, eu zic ca o duci bine cu relatiile cu fetele daca in 2 saptamani au avut 2 prietene.
Ca sa reusesti sa ai o relatie mai serioasa trebuie sa incerci.
Acum tu ai incercat, si incercarea e cheia succesului.