| LookBehinD a întrebat:

In urma actului sexual cu iubita mea mi-au aparut niste bubite mici de tot pe penis si s-a inflamat asa ba chiar se exfolia. Am folosit clotrimazol vreo o saptamana si mi-au trecutbubitele si nici nu se mai exfoliaza.

Dupa o saptamana am facut-o iar crezand ca mi-a trecut (neprotejat) si ma doare foarte tare pielea aceea din jurul penisului. Ce ar putea sa fie?

Si daca am facut-o cu ea exista sansa sa-i dau si ei chestia asta? (initial ma gandesc ca este doar o inflamatie si nu ceva cu transmitere sexuala...)

Am nevoie de sfaturi, va rog.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Cel mai probabil ai luat clamydia. Mergi de urgenta la medicul urogol pentru consult si tratament. Si daca vrei sa mai ramai cu prietena, ia-o si pe ea cu tine. P.S. Iubita ta umbla din floare in floare, bolile cu transmitere sexuala nu apar din senin, doar prin contact sexual. Bafta si multa sanatate.

| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta reiese ca cel mai probabil te-ai pricopsit cu o infectie caracteristica bolilor cu transmitere sexuala. In astfel de situatii trebuie sa te prezinti la sectia de boli dermato venerice pentru ca medicul sa-ti prescrie tratamentul adecvat de urmat. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Consultați amândoi un medic sexolog sau dermatolog.

| AmandinaDragan a răspuns:

''Si daca am facut-o cu ea exista sansa sa-i dau si ei chestia asta? '' Pai din ce ai spus se deduce ca de la ea ai luat. Mergeti amandoi la Dermato Venerice.