| WarHammer02 a întrebat:

Salut,in urma cu 2 luni iubita mea s-a despartit de mine pe motivul ca va pleca la facultate iar apoi in alta tara si nu va mai merge. dupa ce am vb cu ea sa nu ia decizia gresit am decis amandoi sa ramanem prieteni...dar ea in tot acest timp continua sa ma jigneasca ca sunt un nemernic si un nenorocit si nu inteleg de ce cand ea a ales sa ne despartim+ mi-a dat de inteles ca are pe cineva sau deja vb cu cineva...dar de ce sa ma jigneasca.o parere va rog?

3 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

S-a despărțit de tine pentru că ți-a dat de înțeles că deja are pe altul și vrea să o lași în pace că este ocupată cu actualul. Din acest motiv te jignește pentru că nu are chef de tine și are altceva în vizor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asa e lumea, nu ai ce sa faci, nu o m ai căuta, ce m ai vrei de la ea? Sa te înjoseasca? Ca oricum inapoi la tine nu m ai vine, asa ca lasă o in pace.

| RAY a răspuns:

Nu te complica cu gunoaie calca peste ele si mergi mai departe, fata aia te-a inselat de mult, numai fi pampalau, timid, milog dupa iubire fi naibi barbat ce atata te milogesti pe bune, te jigneste pentru ca meriti daca ai fi indiferent nu te-ar jigni