De ce ai nevoie sa-ti spuna altii ce sa faci? Doar tu stii ce simti cand trebuie sa-l revezi.
Ce te a atras la el banii asa i? Este frumos din partea ta stiind ca el este cu cineva sa te bagi si tu? Eu nu cred ca doar fizicul te a atras la el, mai repede banii te au atras, ti a facut o reducere la abonamentul de fitnes contra sex mai mult ca sigur
Adevarat grait.cauta un instructor sa fie femeie. sper sa nu de de un LGBT lesbi.
Eu am auzit că și instructorii auto la fel procedau și îți dai seama
- azi face sex eleva de 25 de ani cu instructorul de 30 de ani
- mâine ea stă în mașină lângă instructor și se comportă amândoi ca 2 străini și NU spune nici unul nimic de ziua de ieri în care au făcut sex
DECI - ESTE NORMALĂ situația ta cu instructorul de fitness și acum să vă comportați ca și 2 STRĂINIși NICI UNUL să NU spună ceva de ziua când au făcut sex.
Vezi că MULTE femei au procedat așa și erau și femei măritate.
ATENȚIE - DORINȚA femeilor de a face sex IMEDIAT cu un bărbat frumos este mai MARE decât dorința bărbatului frumos de a face sex cu ele.
CITEȘTE BINE ca să NU mai RÂZI.
Din 10 femei - 4 vroiau să facă SEX cu un bărbat.
Din astea 4 MAXIM 2 erau frumoase ca să facă sex bărbatul cu ele.
Bărbatul ăsta lucra cu vreo 200 de femei anual și NU VROIA să facă sex cu femeile care vroiau ELE să facă sex cu el.
RAR și doar cu femei frumoase făcea sex bărbatul ăsta.
EXACT la fel are viața și instructorul de care spui tu.
DECI - TU ești doar un - NUMĂR DE FEMEIE - din câteva ZECI pe care le-a avut ăla până acum.
Până se termină anul ăsta 2023 ăla va mai face SEX cu vreo 10 femei ca tine.
Nu e vina ta ca ai ridicat coada, tu ai cerut si el ti-a dat-o. bucurate de cele intamplate.dar totusi.tu nu ai coloana vertebrala de loc.tie ti-ar place daca prietenul tau cu care ai avea o relatie de 2 ani sa si-o puna cu una care ridica coada? sincer vorbind..nu pot sa inteleg de ce ai facut asta..adica participi la un program in care cred ca sunt si alti baieti..de ce ai ales fix cu intructorul si nu cu un alt barbat de pe acolo care nu are prietena si care este singur? oricum. orice ai facut cu el, practic i-ai dat de inteles ca vrei sa fii cu el, o data intamplat, se va intampla mereu, te va cauta si te va dori in permanenta..nu stiu daca iti dai seama, dar cand faci sex/dragoste cu un barbat, practic pune sentimente in ceea ce face, se ataseaza fata de tine si te va dori in continuare..se pare ca prin aceasta situatie,ii vei face iubita geloasa si sa planga pentru ca in urmatoarea italnire sexuala,se va afla, se va dispartii de ea, tu il vei lua de bun si la un moment dat, el va continua sa faca sex si cu alte fete ce ii vor iesi in cale, si tu o sa suferi. KARMA, daca stii ce inseamna..in cazul de fata vina apartine la amundoi.a ta ridici coada si accepti favorurile sexuale si al lui ca a ales sa te satisfaca in situatia in care el are deja o iubita. Sper ca iubita lui sa va descopere in cel mai scurt timp si sa se desparta de el, ca e un nesitit.
Să ai in vedere faptul ca și-a înșelat aproapele deci nici tu nu o sa fi mai cu mot, nu o sa ai parte de relație serioasă cu acest om caci tot din floare in floare se duce.
Nici nu te băga la mijloc sa ii strici casa, femeia simte cand simte si stie ce are de făcut.
Dar sunt sigura ca nu esti unica participanta din grupul lui de sex )
Asa ca cel mai corect este sa iti vezi de treaba ta.
Asta e. S-a întâmplat. Măcar te-ai simțit bine când ai făcut-o?
Nu ai de ce sa nu te mai duci la clase, amândoi sunteți maturi și puteți gestiona situația.
Mario1996 întreabă: