Sunt cam in aceeasi situatie doar ca la mine nu a reactionat urit, vorbisem o perioada, chiar era dragut dar dupa a devenit putin nesimtit si neam blocat unul pe altul, partea nasoala e ca ne vedem in fiecare zi, ma evita dar se holbeaza in acelasi timp, ceea ce mi se pare acum amuzant, in fine ideea e ca eu muream de rusine dar acum mie indiferent, asta e, fii indiferenta
Cred ca exagerezi cu grijile si rusinea pe care ti le faci. Nu ai facut nimic, ai spus unui om că îl placi nu i mare lucru. poti spune si tu la altii că a fost doar o gluma că în seara aia te plictiseai. Părerea mea e ca nu trebuie să spunem cuiva că l placem decât dacă da semnale că e ceva recuoric, e valabil si pentru fete si pentru băieți. Un om dacă te place dar nu are curaj sa iti spuna îți arata prin gesturi. Trecând peste asta lasa si tu orgoliul că nu e nimic grav, treci peste.
Ce spui?
Tu nu ai avut bun simt sa-i spui direct, in fata. I-ai trimis mesaj ca o lasa si acum il acuzi pe el? Hai ca asta-i buna!
Găsește ți ocupație, lasă gândul la ăla. Fii o supegirl și vezi-ti de treaba ta.
E okay, se intampla, ce a facut el este destul de urat dar asta e.Ce a fost a fost, conteaza doar prezentul.Nu esti nici prima nici ultima care a facut ceva de genul so why bother worrying. Oricum nu ai facut nimic grav, doar ti-a placut de cineva si i-ai spus.We all do that