| Ieusântanalfabet a întrebat:

Salut în urmă cu 4 zile am făcut dragoste cu iubita mea facem fără protecție de obicei, evenimentul neplăcut este acela ca in timpul unui act când eu am terminat o buna parte din lichidul meu seminal a ajuns pe fața ei dar fără sa vreau nu as face asta niciodată dar de atunci iubita mea nu mai vrea fără protecție iar eu sunt alergic la prezervative nu pot da același randament va rog ce pot sa fac sa nu mai fiu alergic

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Prezervativele nu sunt singura metoda de contraceptie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cum se manifesta alergia mai exact? E vorba de tipul de material? Cred ca poti gasi ceva potrivit si pentru alergia ta.

| relian a răspuns:

Dai pe fund sau pe sini, poate acolo no sa zica nu laughing Daca e pe asa, pune-i masca laughing daca nu-i place pe fata laughing morii laughing cascadorii plinsului laughing

| darrio2007 a răspuns:

Inseamna ca asta ai vrut sa faci. De ai ajuns tocmai pe fața ei dupa ce ati facut sex.

| AmandinaDragan a răspuns:

Poti sa iti confectionezi o aparatoare din plastic ori pune-o pe ea sa intre intr-un sac de plastic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, probabil esti alergic la prezervativele cu latex.Am un prieten cu aceeasi alergie si a incercat cele fara latex (cele aurii de la Durex). Incearca.le si tu si poate o sa fie mai ok!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este ciudat cum din vaginul ei sperma ia sarit pe față ca doar nu ai presiune ca la duș, sigur ceva nu ne ai spus, ai ejaculat intentionat pe fața ei probabil ea ti a facut oral si asa a ajuns sperma pe fața ei, cu siguranța ea s-a simtit ca o prostituata una pe care nu dai doi bani, foarte urît ai procedat