| Mihai3241 a întrebat:

În urma cu 7 zile eu si cu prietena mea ne.am "jucat" fiind luați de val. I.am atins cu penisul zona anusului si pe langa vagin. Nu i.am bagat.o. Insa aveam acel lichid "pre-ejucalator" care ii a atins lichidul din zona vaginala. A 3-a zi(în 60de ore) de la faza asta. A luat pastila de a doua zi (escapelle). Sunt sanse sa fie însărcinată? Mulțumesc frumos. Ofer funda big grin

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Buna,

Inainte de a lua pastila de a doua zi e recomandat sa mergi la medic. Cu el puteti discuta despre riscuri si puteti lua o decizie informata.

Pentru prostie prietena ta poate plati din pacate, din cauza efectelor secundare.

Lichidul pre-ejaculator poate contine spermatozoizi la unii baieti. Lichidul pre-ejaculator poate contine sperma intre ejaculari.

Pentru ca o fata sa ramana insarcinata sperma trebuie sa ajunga in vagin. O fata poate ramane insarcinata NUMAI daca este in perioada fertila.

In urma pastilei sansele sa ramana insarcinata sunt foarte mici, 1%, daca era in perioada fertila si DACA vreun spermatozoid, prin absurd, ar fi ajuns la destinatie.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ma intreb cat de ignoranti si lipsiti de cele mai elementare informatii puteti fi unii dintre voi. Ati procedat complet gresit dand dovada de o imensa si crasa IRESPONSABILITATE deoarece in cazul descris posibilitatea de a se forma o sarcina era teoretic 0 (zero). In privinta posibilitatii de a se forma o sarcina prin intermediul lichidului preejeculator nici nu poate fi vorba, fiindca probabilitatea este mai mica de 1% chiar si in cazul in care ajunge in vagin in PERIOADA FERTILA. In concluzie POSIBILITATEA DE SARCINA este egala cu 0 (ZERO). In schimb, posibilitatea ca hormonii sintetici ajunsi in organism absolut INUTIL sa deregleze ciclul menstrual pe termen lung si in mod dramatic este de 100%. IRESPONSABILITATEA, PROSTIA, IGNORANTA, etc. isi au pretul lor si se rasfrang in mod negativ asupra sanatatii femeii. Multa sanatate prietenei tale, deoarece va avea nevoie de asa ceva!

| Nimeni10 a răspuns:

Prostia se plateste.