E o perioada grea a vietii asta. Ai facut o greseala cu cartea aia pe care i-ai cumparat-o. Nu cumperi cadouri asa pentru ca pentru fata a venit ca un angajament in sensul in care trebuie sa iti dea si ea ceva inapoi ori ea poate nu vrea a iti dea nimic... Eu sincer iti recomand sa nu te agiti niciodata pentru o fata care nu merita. Cel putin asa vad eu lucrurile. Am trecut si eu prin d-astea si am ajuns la mentalitatea ca daca nu ma agit pe partea asta si las lucurile sa vina de la sina o sa fie mult mai satisfacator.
Daca chiar vrei sa faci jocul mai interesant pur si simplu incepe sa o ignori, cand o sa vada asta o sa te abordeze ea si atunci incepi sa ii raspunzi sec fara detalii si fara sa arati vreun interes si stai cu alte fete si comporta-te complet diferit ( de la stare de spirit pana la abordare).
Te descurci tu ca esti baiat mare totusi sfat practic: dupa tren si fete nu se fuge, trebuie sa te trezesti devreme si sa te pregatesti.
Iti multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat am sa iti ascult sfatul de a nu o mai baga prea tare in seama mersi.
După mine ai procedat corect că ai lăsat-o în pace să facă ce vrea...
O să fie o perioadă de vreo 2 luni în care vei fi cu gândul numai la ea. După perioada aceea o să realizezi că balta-i mare.
Dacă nu vine ea la tine după ce ai făcut tot ce ai făcut, reorientează-te.