| Alinu7 a întrebat:

In urma cu cativa ani am cunoscut o fata speciala pe care am iubit-o cu adevarat. Am fost impreuna 2 ani si ne-am despartit deoarece nu ne-am mai inteles.Ce vreau eu sa stiu e de ce nu o pot uita? Dupa ce ne-am despartit nu am vorbit 1-2 ani decat foarte rar.In acest timp eu nu am stat in casa si am suferit, am iesit cu prietenii, mi-am facut o prietena dar tot la ea ma gandesc.Ce sa fac sa o pot uita?
P.S: noi nu mai putem fi impreuna!

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Icoana stelei ce-a murit/Incet pe cer se suie/Era pe cand nu s-a zarit/Azi o vedem si nu e.
Tot astfel cand al nostru dor/Pieri in noaptea adanca/Lumina stinsului amor/Ne urmareste inca.
O zis-o bine Eminescu.

| Zenithf a răspuns:

Dar ca sa iti dau un raspuns: Nu uita, mai bine nu uita niciodata. Viata este asa cum este, si printre cele mai bune momente din ea sunt cele in care ne putem aminti.

| BLeur a răspuns:

Wtf e foarte greu straight face am păţit şi eu aşa ceva, până la urmă cu chin cu vai, i-am dat ignore şi m-am împrietenit cu altă fată, la care ţin foarte mult. M-am apucat de băut/fumat ca să pot uita de ea, dar nu îţi recomand. Încearcă să nu te mai gândeşti, chiar nu are rost dacă numai puteţi fii împreună, nu are rost să suferi degeaba.

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Timpul poate sterge orice, asa ca ai rabdare. O sa dispara in curand, pana atunci distreaza-te si bucurate de viata, iar cand va veni momentul ai sa o gasesti si pe cea "aleasa" ca sa spun asalaughing..pana atunci,
Numai binewinking