| petrumatei938 a întrebat:

Salut! În urmă cu două zile m-am masturbat și după masrurbare a inecput să-mi curgă un lichid alb urât mirositor (nu este sperma) rog seriozitate, nu vreau răspunsuri de genu ( du te la doctor)+ capul penisului a luat o forma roșiatica( n am avut niciun act sexual în ultima vreme)

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iritatie masiva din cauiza nespalarii.
Pune mana si te spala cu apa calda si sapun si curata-ti smegma din faldurile penisului, ca ti s-a infectat pensiul de la sperma necuratat.
Asta este o masura de igiena care trebuei sa o faci zilnic iar dupa masturbare este chiar obligatorie.

| petrumatei938 explică (pentru Violleta2022):

Am mai spus, ma spăl în fiecare zi, am facut și asta iar după 2 ore a revenit

| Violleta2022 a răspuns (pentru petrumatei938):

Atunci este iritatie, din cauza masturbarii excesive.
Nu te mai masturba 1 saptamana si va trece iritatia, dar continua cu spalarea zilnica.

| petrumatei938 explică (pentru Violleta2022):

Mă masturbez o dată la 1luna maxim de 2 ori

| Violleta2022 a răspuns (pentru petrumatei938):

In cazul asta, fuguta la urolog daca penisul are deja infectie si nu se stie de unde.

| mihai69 a răspuns:

Du-te omule și te spală ca lumea! Trage-i pielea înapoi, dai cu apă caldă și săpun și gata.

| petrumatei938 explică (pentru mihai69):

Am făcut și asta, după 2 ore a revenit

| mihai69 a răspuns (pentru petrumatei938):

Atunci e cazul să mergi la medic.

| Aditu94 a răspuns:

Acel lichid de care spui, reprezinta excitarea..asa se intampla cand esti excitat, secreti o substanta incolora care ajuta la ungerea penisului, la fel este si la femeie..va excitati, va autoumeziti..sa zic asa. ceva normal, nimic ingrijorator.Capul penisului e rosuu, ca l-ai frecat, e si normal, doar circula sange prin el.

| petrumatei938 explică (pentru Aditu94):

Am căutat și din ce am citit ar fi vorba de scurgeri albe, mulți bărbați au avut aceleași simptome

| Perfekt a răspuns:

Firar mama ei de igiena.

| petrumatei938 explică (pentru Perfekt):

Țin sa menționez ca ma spăl în fiecare seara.

| MichailOfilescu a răspuns:

Mama ei de branzica

| limbidulcisivioi a răspuns:

Esti sigur ca nu ai de fapt vagin? Gen unul mai lung?

| petrumatei938 explică (pentru limbidulcisivioi):

Hahaha, te crezi amuzant?