| CM a întrebat:

Salut,in urma cu vreo 2 ani am avut o relatie foarte frumoasa cu o tipa...ma rog intr-un timp relativ scurt s-a ales praful, pana aici totul ok.Problema este ca de atunci nu-mi iese absolut nimic(pe plan sentimental) orice incercare de a gasi pe altcineva este sortita esecului, in acest moment sunt putin derutat, practic nu stiu ce sa fac, oare sunt paranoic si pun totul pe seama fostei? si daca este asa de ce nu reusesc sa gasesc alta? pur si simplu mi se raspunde cu indiferenta totala(ceea ce este frustrant de-a dreptul)scopul meu este unul pe cat de simplu aparent pe atat de imposibil de atins:vreau doar o relatie stabil fara interese si indiferenta.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Autocontrol,mai mult autocontrol.
Din moment ce esti interior disciplinat, nu-ti va fi greu, cum de reusesti sa te autosabotezi exact in momentele cruciale?
Le poti depasi, sunt sigura.
Vezi ce anume te obliga aproape, sa-ti pierzi echilibrul interior si elimina-l!
Pentru ca numai tu poti.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa nu mai cauti.
Barbatii indiferenti au un succes nebun!
Nu stiu exact de ce,dar cum dau peste un tip care pare ca nu le vede,femeile fac totul sa fie vazute,sa se puna in evidenta!
Nu mai umbla prin lume cu aerul rugator al barbatului singur,fetele inteleg de departe lucrul asta,pana si din felul in care le privesti!
Fii sigur pe tine,calm,deloc curios si inceteaza sa mai masori fiecare persoana de genul feminin care iti trece prin fata ochilor.
Fosta nu ti-a facut nimic,e doar o idee care functioneaza distructiv in mintea ta,asa ca mai bine ai renunta la ea.
Iesi din casa pentru placerea ta si gusta cu adevarat clipele in care inca esti liber,vei atrage atentia multor fete care vor dori automat sa-ti taie aerul de barbat tanar si liber!
Deci, nu mai cauta, asteapta doar, nu vei astepta mult.
Dar asteapta inteligent, traind pentru tine!

| CM explică (pentru greece12):

Stii care este ironia sortii? calmul si siguranta pe propria persoana, genul de om al naibi de perfectionist... sunt cateva din elementele care m-au facut ceea ce sunt astazi. ideea este ca in momentul in care vad o tipa care pur si simplu bate orice tipar(nu ma refer la silicon, botox sau alte tampenii de gen ci strict la ceea ce este ea de fapt) pur si simplu mi se rupe filmul, pur si simplu nu mai sunt eu.asta este ceva ce nu pot sa-mi explic, si pierd enorm din cauza asta

| greece12 a răspuns (pentru CM):

Autocontrol,mai mult autocontrol.
Din moment ce esti interior disciplinat, nu-ti va fi greu, cum de reusesti sa te autosabotezi exact in momentele cruciale?
Le poti depasi, sunt sigura.
Vezi ce anume te obliga aproape, sa-ti pierzi echilibrul interior si elimina-l!
Pentru ca numai tu poti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de tine intr-un cuvant, schimbate, daca nu te vei schimba tu vei fi obligat de cei din jurul tau sa o faci, mai ales de ele, gandeste pozitiv nu mai fi pampalau si chiar asa de sentimental, cand te desparti de prietena, mama ei, urasc relatiile. asta e viata, iti gasesti alta, totul merge inainte, sunt la fete, pun pariu ca exista fenomene rare dar mai sunt de care sa te indragostesti si sa iti placa cu adevarat, o sa vezi tu daca nu te vei putea schimba vei fi in buda cu relatiile, asa ca sper sa pui in apliare ce ti-am spus.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Hmm.
Cred ca e timpul sa schimbi foaia putin.
Clar nu se mai poate in ritmul asta nu?
Ceva trebuie schimbat la tine.
Incearca sa fii mai indiferent atunci cand intri intr-o relatie.
Nu stiu de ce am impresia ca esti pe stilul de a oferi tot dintr-o data.Fa-o pe ea sa lupte pentru tine, iar calitatile ei intoarcele impotriva ei sau dezarmeaz-o.
O fata cu siguranta are niste pareri personale bune despre ea.Ca e frumoasa,ca e inteligenta,ca etc.
Nu o trata ca si cum ar fi frumoasa,nu o trata ca si cum ar fi inteligenta, etc
Bine?
Ea va simti atunci ca ceva nu e in regula gen:''nu imi spune el ca sunt frumoasa, nu ramane uimit cand ma vede, ce se intampla?''
Se produce un declic in mintea ei pentru ca ea e obisnuita sa fie bagata in seama, tratata ca pe o zeita, etc din astea stii?
Ea in cazul asta va trebui sa afle ce se intampla de fapt si va incerca sa te aduca la stadiul cu care este obisnuita.Adica sa fie cineva la picioarele ei.
Tocmai ce am invatat zilele astea ca nu e bine deloc sa oferi totul din prima.
Am patit pe pielea mea asta deci nu vorbesc din carti.

''Ia mai da-o-n _)_ mea frate'' stii? gen

| Alvin_Alvin_1999 a răspuns:

Asa eram si eu happy
credeam ca fosta ma blestemat sa nu pot sa mai fiu cu vreo fata,si tot ma gandeam la chestia asta,si nu am mai avut o relatie.
chestia este sa nu te gandesti la chestile astea, gandeste realistic
fosta nu are nimic de a face cu esecurile tale in dragoste, totul este in capul tau, schimbati felul de gandire si vei observa schimbari happy
scuze pentru gramatica mea, ma aflu in strainatate de mult.