După experiența asta voi fi mai precaut. Când vorbim de o aventură, e regulă să folosesc prezervativul. Deși nu-l folosesc atunci când vine vorba de sex oral.
In cazul de față, fiind o relație, am optat pentru o plăcere cât mai mare. Și degeaba aș fi purtat prezervativul dacă am făcut cunilingus. Și nu, nu se întâmplă des, ci doar în cazul persoanelor de încredere.
Ai putea sa folosesti unguentul cu antibiotice Fluocinolon N Atb, cu care sa ungi zilnic de 2 -3 ori intreaga suprafata a glandului penian, intr-o perioada de circa 1-2 saptamani. Multa sanatate.
Sa speli penisul cu apa calda si sapun si sa-l ungi cu o crema Canesten, care se gaseste la orice farmacie si se da fara reteta de la medicul de familie.
Îți recomand și eu ce ti-a recomandat Emilian 65 Canesten crema este foarte bun și iubitul meu a avut ceva asemănător dar se spăla și dimineața și seara cu ceai de mușețel și după se dădea cu Canesten și în maxim o săptămână ia trecut.
Au fost simptome pe care le-ai simțit și tu? Astfel poate e mai ușor de găsit cauza. Nu am ajuns in punctul in care să comunic problema cu ea.
anonim_4396 întreabă: