| wonderfully a întrebat:

Salut.In vacanta de toamna am fost cu verisoara si cu sora la o alta verisoara in vizita sa ne distram si noi.Cind am ajuns, seara doream sa ne uitam toate la un film horror, si cum ea nu avea, am plecat la un coleg de clasa de al ei, ce locuia in apropriere sa luam citeva.Ne-am dus la el, dar era noapte deja si doar am luat filmele si am plecat acasa.Seara am mai stat noi ca intre fete si a doua zi de dimineata am venit inapoi acasa.Am intra si eu pe net si l-am cautat pe baiatul ala(doar din interes). Cind l-am vazut pe net, mi s-a parut foarte dragut. Apoi am inceput a vorbi. M-a intrebat de ce nu am mai stat, ca a doua zi trebuia sa plecat la disco, si el a vrut sa merg si eu. Mi-a scris o multime de lucruri, si ca mai asteapta a vin pentru a ne cunoasta mai bine.In ianuarie e ziua verisoarei mele si posibil sa ma cheme si pe mine, iar eu nu stiu cum voi reactiona cind il voi vedea.Mentionez ca sunt genul de fata draguta dar care roseste la fiece pas. Ce credeti va iesi ceva in ciuda timiditatii mele? HELP!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Daca nu vei incerca, nu vei afla niciodata.winking Personal cred, ca va iesi ceva frumos. Tu il placi, se vede, ca si el te place. De ce n-ar fi asa? Succes!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde cum te porti si ce atitudine iei fata de el.

| Just4FunHD a răspuns:

Daca tu vrei, va iesi ceva. Incearca doar sa fii atenta la ce simte si el inainte de a lua vreo decizie. Daca vezi ca merita, fa-i ochi dulci, va lua el primul pas.
Nu ai nimic de pierdut daca incerci. Doar de castigat. O seara faina sa ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O frumoasa poveste de dragosete happy

NOname
| NOname a răspuns:

@wonderfully, mersi pentru apreciere! Bafta! Numai bine!