Nu. Legatura Ro & Md vine de la limba romana vorbita in ambele tari si nu de la fete.
In America iti trebuie viza si nu accepta orice borac doar pentru ca are visul american la inima.
Viza de turist am deja, viza de emigrant o iau in vara, cat despre borac, probabil am dublul anilor tai...
Hm, cam complicat.In primul rand regimul vizelor pentru USA este destul de dificil, si este posibil ca respectiva domnisoara sa nu se incadreze(inclusiv casatoriti fiind nu este usor si este de durata). Apoi persoana respectiva trebuie sa iti impartaseasca ''visul american", adica sa te iubeasca intr-atat, sa aiba increderea necesara sa isi lase familia si absolut totul legat de acasa si sa plece cu tine foarte departe(nu este Germania, dai 100 de euro la un autobuz si ajungi acasa a doua zi).Mai trebuie sa si traiesti cu aceea persoana o perioada de timp, sa stii daca o iubesti, daca o poti suporta, daca te suporta, etc. si asta necesita un timp.Ai spus ca nu esti "borac" de 14 ani, deci logic este sa te gandesti si la aspectele acestea.DAR asta nu inseamna ca nu poti incerca si poate o sa iasa bine, eu in numele meu nu as proceda asa(sunt prea multe incertitudini), as incerca sa imi gasesc perechea acolo, si pe pamant american sunt romance
Viza pentru ea e o pb de timp, nu una de incadrare. E rezolvabila 100%.
Da, problema e complexa si nu tine strict de "cuplu" cat si de ruperea ei de Ro.
D-asta am intrebat de ag. matrimoniale pentru strainatate. Pt Md si ...Ukraina am gasit ( nah, sunt frumoase si familiste ukrainiencele ), dar parca tot spre o romanca m-as indrepta prima data.
Mai caut pe net, oricum mersi, macar tu ai raspuns civilizat.