Toti baietii fac chestia asta, chiar daca nu recunosc. Si unii nu o fac numai sa isi satisfaca partenera, ci din pura placere.
Rezultatul va fi unul bun, oricarei fete ii place chestia asta.
Ea ti-a facut tie?
E o iluzie sa crezi ca poti satisface vreodata o femeie.Intotdeauna va fi unul mai tare ca tine! Cel putin la 'tehnica'.Il gaseste la prima intersectie cand tu esti ingandurat iar ea dornica. Ma lasi?
Daca e o relatie si spirituala, de interese mai ai o sansa una la o suta sa va intelegeti.Bafta.
Sexul oral e placut dar nu poate inlocui sexul vaginal. Ala-i bun mai mult pentru preludiu. In cazul unui contact sexual, stimularea e mai intensa iar orgasmul mult mai puternic (asa e cel putin la femei).
Nu am inteles niciodata notiunea timpului atunci cand e vorba de sex.''Fac 30-40 de minute de sex''.''Eu sunt maratonist si ma duc in ore intregi''
Pe bune...
Cred ca mai mult conteaza ce faci in timpul respectiv.
Revenind la intrebare nu prea inteleg ce vrei de fapt.
In sex sunt permise multe lucruri, de asemenea multe lucruri nu se fac.Cel mai bine e sa experimentezi cu prietena ta pentru a descoperi ce va place la amandoi.
Nu fi stresat in legatura cu prietena ta.Imi place sa cred ca intimitatea ramane intimitate.
De fapt un studiu recent facut pe femei a demonstrat ca un act sexual nu dureaza mai mult de 10-15 minute.
Cum am mai spus nu e importanta notiunea timpului, ci e mai important ce se intampla in timpul ala.
Oricum tind sa cred ca nu prea e adevarat, cel putin mi-e greu sa cred ca un act sexual dureaza doar 10 minute.Nu te supara, dar nu dau 2 lei pe articolele din revistele de femei.90% dintre ele sunt pentru a vinde.
''5 lucruri care te pot face sa intri la banuieli'', ''10 lucruri ce te vor face fericita''
''top 5 motive ca sa renunti la el''
Te rog...
Am pretentii de la sexul frumos.
Cum spuneam se pare ca a fost realizat pe femei si nu pe barbati
O femeie medie ajunge la orgasm in 10 -15 minute.un barbat mediu in 4-7 minute.de aia consider ca femeia are nevoie de stimulare orala pentru a completa diferentele de timp