Poate a trecut prin ceva greu recent si nu e pregatita.
Nu stiu, mai insista, spune-i sa iesiti mai multi, nu doar voi doi, poate vrea asa. Eu aveam in oras o sala de jocuri(biliard, darts, tenis de masa) si era super sa merg acolo cu cativa baieti si cateva fete.
Intreab-o ce ar vrea ea sa faca sau daca tot vorbiti si spui ca e deschisa, atunci cand stii ca e afara du-te dupa ea, nu cred ca o sa fuga cand te va vedea.
Si de ce ma rog nu ii spui motivul pentru care vrei sa o intalnesti? Poate ea se gandeste ca o vrei deja la patut si nu-i pregatita pentru asta! Fii deschis cu ea, daca vrei o relatie frumoasa si sincera cu ea; altfel vei ramane cu o 1000 de intrebari fara raspuns adevarat! Numai bine!
Ea este foarte deschisa, vorbeste foarte deschis cu mine si eu la fel, stie ca imi place de ea mult de cand am vazut-o si ca nu vreau sa ma intalnesc din alt motiv, nu i-am facut nici o propunere indecenta sau ceva, doar ca nu inteleg de ce vorbeste cu mine daca nu vrea nici macar sa ne intalnim, refuz sa cred ca este doar din bun simt
Ai rabdare cu ea, daca ai sentimente pentru ea! Poate a mai fost cu cineva si a ranit-o; fetele / femeile au mereu mai multa nevoie de timp pana-si revin. Numai bine!
Aaaaaa, sunt singurul care ii dadea cu jet de mult?
Daca ai invitat-o de mai multe ori si fiecare invitatie s-a terminat cu un refuz, nu e clar ca nu doreste nimic de la tine?
Spune-i ca vrei sa iesi cu ea doar ca si prieteni si ca vrei s-o cunosti, daca se termina cu un refuz e clar, ii dai cu jet si aia e, cauti alta.
De ce iti raspunde? Are nevoie de o roata de rezerva, in cazul in care nu-i reuseste lipeala cu actualul esti bun si tu pe urma.
Anonima17191 întreabă: