Nu conteaza asta. Conteaza ca ea sa fie responsabila si rationala. Nu mi-ar placea sa ies cu o '' lady '' care nu vrea sa faca nimic. Dar nu am de ce sa ma supar pe o fata care pur si simplu nu castiga foarte multi bani sau nu isi gaseste de munca. Chiar nu conteaza asta. E frumos cand pui banii la un loc pentru a reusi o excursie de vis cu persoana iubita. Asta conteaza. Si crede-ma ca nu conteaza ca tu pui 5 milioane si ea 2 de exemplu. Conteaza ca sunteti impreuna. Conteaza cat de importanta e persoana respectiva pentru tine.
Niciodata. Acum, stii vorba aia, nici sa stea cu mana pe ''dumneaei'' si sa o intretin eu total, dar nu m-ar supara deloc daca ar castiga mult mai putin ca mine.
As spune ca nu conteaza deloc, dar, din pacate, dragostea mai trece si prin stomac.
Ptr mine banii in relatia pe care o am nu conteaza atat de mult. poti avea banii cu carul, dar daca nu ai fericire, iubire s. a tot degeaba. poti sa cumperi aproape orice cu banul dar nu si dragostea cu tot ce implica ea, sentimente s. a poate ca majoritatea dintre noi ne-am fi dorit sa avem mai multi banii incat sa ne facem toate poftele dar fiecare e randuit in felul sau.
Banii sint o conventie pe social. nu conteaza banii intr-o relatie. iubirea conteaza intelegerea romantismul. sa fie bun la suflet un barbat. si harnic. acum fiind criza poate ramine iubitul tau fara servici. daca stai cu el de citiva ani nu o sa il, parasesti ca are ghinion? eu cistig mai putin decit iubitul meu eu 2 si el 10 milioane dar nu mi-a reprosat niciodata. punem banii la un loc si sintem fericiti asa
:-) Banii fac diferenta doar atunci cand sunt lasati sa faca diferenta. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Daca iubesti cu adevarat persoana respectiva eu zic ca banii nu au prea multa importanta
Intotdeauna unul dintre parteneri castiga mai mult decat celalalt. Daca am parasi partenerul mai "neavut", nu ar mai exista relatii, nu?
Intr-o relatie nu conteaza asa de mult bani...ca bani de obicei nu aduc fericire, iar cu bani nu poti cumpara orice.deci stai cu el. orice problema are o rezolvare
DAca persoana respectiva e materialista, da, daca se iubesc raman impreuna.