Este clar, prietenul tau cel mai bun profita la maxim de tine, ceea ce nu-i bai, ca se pare ca si tie iti place. Daca nu este ceva "vrajeala" la mijloc, ca ceva de pus in bautura, cum am zis anterior, atunci locul vostru este impreuna.
Dar, ca vrei, ca nu vrei, deja ai renuntat la iubitul tau, numai ca el inca nu o stie. Ramai cu prietenul tau cel mai bun si iubiti-va pana nu mai puteti.
Eu tot cred ca ti-o bagat ceva "necurat" in bautura...
Damn, vreau sa stiu si eu ce.
Halal de tine.Cu cel mai bun prieten? Esti penibila.Mai ales ca ii vrei pe amandoi.Nu meriti un raspuns.
Ce dilema?!
Eu zic ca iti place mai mult de prietenul tau cel mai bun,si atunci nu vad ce rost are sa iti tii iubitul.
Daca consideri ca a fost o simpla nebunie ce s-a intamplat, sau pur si simplu prietenul tau cel mai bun, te satisface mai bine decat iubitul, ar trebui sa te puna pe ganduri acest lucru.
Daca a fost o simpla intamplare, tine-i pe amandoi dar nu te mai culca cu "prietenul cel mai bun", nu e corect fata de iubitul tau!
Pace.
Renunta in primul rand la 'iubitul' tau. Daca chiar aveai sentimente pentru el, cu siguranta nu ajungeai nici macar sa te saruti cu prietenul tau cel mai bun. Discuta despre ce s-a intamplat cu cel mai bun prieten al tau si incercati sa ajungeti la o concluzie...ori incepeti o relatie, ori terminati totul si ramaneti doar prieteni.
,,Cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde nici unul''
Ai grija ca ca iubitul sa nu afle de prietenul tau si invers ca s-ar putea sa ii pierzi pe amandoi.
Din respect pentru iubitul tau, renunta la relatiile sexuale cu cel mai bun prieten. Eventual pastreza o relatie de amicitie.Atat.
Ti-ar placea ca iubitul tau sa aiba relatii cu cea mai buna prietena a ta?
Sa-ti dai cateva palme, poate te mai trezesti si tu la realitate. Dupa ce ca faci asa ceva, mai si spui ca vrei sa ii ai pe amandoi.
Unde-s doi sexul creste, niciodata nu prisoseste.
Poate ii dai idei de threesome.
Daca este fata desteapta a inteles ce am vrut sa spun.
Glumeam si eu. Fata desteapta mi-e teama ca nu este. Si mai stii, poate chiar i-ar surade ce-am zis eu.
Stiam ca glumesti.Stai linistita. Oricum o face cu ambii.Separat.Dar ideea ta nu este rea.
Doamne, unde a ajuns lumea asta? termina prostiile cu prietenul ala al tau si tine de iubitul tau. sau poti sa te desparti de el si sa continui relatia cu cel mai bun prieten, dar nu fugi dupa amandoi, altfel tot tu o sa suferi
Sa il lasi pe asa zisul iubit si sa nu-ti mai bati joc de el saracu.
Sper sa afle el inainte ce iubita de 2 lei are.
Auzi faci sex cu ala la 2-3 zile da tu il vrei si pe iubit ca na, crezi ca ti se cuvine totul. Trezirea la realitate fetito nu meriti nimic, doar te comporti ca o femeie usoara (asta ca sa nu zic cuvinte mai urate) atata tot.
A si sa nu te astepti ca "cel mai bun prieten" sa se combine cu tine...nu cred ca ar vrea drept iubita pe cineva asa usor de avut.
Aaaa. Ok. Sfatul meu alege pe cine iubesti. Persoana pe care o iubesti poti sa faci si sex cu el dar cu cine faci decat sex aia nu e iubire e decat placere.
Prietenie cu beneficii, ce sa mai! Nu stiu ce sa iti zic decat, ca ai intrecut masura, serios, cu cel mai bun prieten? Daca ai ajuns aici inseamna ca tii la el sau doar aveai chef pe moment . Ar trebui sa vorbesti cu prietenul tau si sa ii explici care ii situatia, nu poti ramane cu amandoi. Ii vei explica ca veti ramane incontinuare prieteni dar nu cu "beneficii" si dupa mai bine da uitarii aceasta "aventura" si roaga-te sa nu afle iubitul tau.
beausingurlamasamea întreabă: