De obicei barbati inseala in momentul in care nu mai au acasa ce le trebuie si cauta in alta parte. (ma refer atata la iubire, intelegere, respect, incredere dar si sex).
Daca sti cum sa il iei si ce sa ii faci nu iti mai scapa niciodata
Barbatii intotdeauna vor mai mult, asa ca mai incearca si altceva ca nu le ajunge ce au langa ei, cred ca raspunsul la aceasta intrebare ti-l poate da cel mai bine un baiat, e in masura sa spuna asta.
Daca il iubesc cu adevarat si chiar nu imi doresc sa il pierd, il iert dar daca e prima data, a doua nu are ce sa imi mai ceara iertare pentru ca cred ca a facut-o intentionat si ca chiar nu ma iubeste.
Barbatii nu inseala dintr-un motiv anume.Insasi notiunea de "barbat" il determina pe acesta sa o faca.
Barbatii inseala sotiile din lipsa de repesct, valori morale si credinta in Dumnezeu, l-as ierta pentru ca nu in comparatie cu el eu cand am facut o promisiune in fata lui Dumnezeu nu o inca-l indiferent de ce face el... odata si odata tot va plati ...asa ca. totul sta in puterea fiecarui de a-si coordona propria perosana.
Ori nu m-ar iubi, ori ar cauta experiente noi. Daca am fi casatoriti, de ce as permite asta? Ce, am semnat un act, ne-am creat o familie. O infidelitate poate duce la mai multe, mai ales cand e trecuta cu vederea.
Intr-o relatie serioasa nu mi se pare normal ca partenerul sa-si insele partenera, si invers.
Barbatii insala pentru ca in acest fel se cred mai smecheri si se lauda prietenilor si niciodata nu se multumesc cu ce au langa ei, vor mai mult.nu,nu las ierta pentru ca sunt de parere ca daca a facut-o o data o va face si a doua oara, si nu cred ca o persoana care iubeste ar face asta.
Era clar ca o astfel de intrebare poate fi pusa doar de o persoana de sex feminin.
Barbatii insala sotiile, bla bla bla... sa stii ca e valabil si viceversa, in fine...
Parerea mea e urmatoarea: cand un barbat inseala sau loveste o femeie, acest lucru trebuie sa duca la despartire...
Daca a facut-o odata, nu vad de ce nu ar mai face-o, asa ca, opinia mea, oricat ai iubi o persoana, infidelitatea si agresiunea fizica sunt doua motive care duc la separare...
De iubit, iubim, dar nu suntem prostii nimanui (atat femeile cat si barbatii)
Jameson întreabă:
Doarunaltutilizator întreabă: