Mereu aceleași răspunsuri pline de eleganta și fără urma de jignire . Toată stima!
Ce compliment neașteptat! Ești o drăguță! Apreciez!
Mi se pare o prostie mare, oricum te vei desparti candva. Prefer sa-mi fac tatuaje mari care simbolizeaza ceva si pe care sa nu le mai scoti.
Salut, mi-aș face tatuaj cu fluturi, simbolizează renașterea și reincarnarea; nu mi-aș face tatuaj cu numele iubitei pentru ca dacă ma despart de ea ma va costa mult îndepărtarea tatuajului plus ca ramane cicatrice.
Niciodata cu numele sau intialele iubitului. Poti sa iti arati dragostea pentru cineva si fara un tatuaj.
Doar ce am vazut zilele astea pe Instagram o fata care isi scotea cu laserul tatuajul cu numele fostului
Nu, nu mi-as face niciodata un tatuaj cu numele iubitului, mi se pare o prostie. Gen te tatuezi ca fraiera, si el se desparte de tine pentru alta si te arunca la tomberon cu tot cu tatuajul tau.
Si o prostie si mai mare mi se pare sa iti faci doar tu tatuaj cu numele lui. Da' el de ce nu isi face tatuaj cu numele tau?
"Da' el de ce nu isi face tatuaj cu numele tau?"
Poate nu-l lasa religia
Nu am niciun tatuaj pe mine si nu-mi voi face. Dacă vreau pot sa port o brățară cu numele ei si atât dar nu-mi voi tatua nimic pe corp
deoarece relațiile în ziua de azi nu mai sunt că pe vremea bunicilor că să dureze o veșnicie.
Da dar daca doamne feri o sa ne despartim ce o sa fac cu el ca relatia s'o dus, nu si tatuajul
Nu. Exista o groaza de alte modlitati de a avea o amintire draguta cu persoana iubita
N-am avut niciodata un iubit dar cred ca daca iubesti pe cineva cu adevarat ai deja tatuat numele respectivei/respectivului in inima, nu trebuie sa-l tatuezi si pe piele.
P.S: Gandeste-te bine inainte sa iei o asemenea decizie.