Nu e ok sa fie mai mica de inaltime. Dar toate fetele indiferent de inaltime sunt dragute pina la urma nu conteaza asta iti garantez. conteaza multe alte lucruri
Fata ar trebui sa fie mai mica ca mine. Ca sa ies eu in evidenta cand iesim undeva :pe
Eu sunt fata si sunt mai mica decat iubitul meu eu cred ca nu are nimic sper ca ti-am fost de ajutor :*:*
Mai eu sunt baiat si raspunsul meu ar fi ca nu ma deranjeaza chiar imi convine. mie mi-se pare naspa de exemplu cand saruti o fata si ea este mai inalta decat tine.
Da si mie mi se pare ciudat si aiurea ca fata sa fie mai inalta. multumesc pentru raspuns.
Eu sunt fata si...am avut un prieten care era cu cativa cm mai scund decat mine cu vreo 2 -3 nu prea se observa dar eu ma simteam tare nasol deci evident ca baiatul trebuie sa fie mai inalt
Mie imi plac cel mai mult fetele mai mici la inaltime decat mine. Sunt foarte dragute, si parca domini daca esti mai inalt. Nu e nimic rau, ba e foarte bine. Parerea mea. Sper ca urmatoarea mea prietena sa fie mai mica de inaltime
Nu aş avea nimic împotrivă dacă iubita mea ar fi mai mică de înălţime decât mine, din contră aşa ar fi plăcut şi ideal.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: