In cazul unei relatii de conjunctura in primul rand in functie de aspectul fizic dar mai ales de ceea ce este dispusa sa-mi ofere in clipele de tandrete.
Nu caut o prietenă.
Dacă îmi place o fată e întâmplător, nu pentru că stau toată ziua și notez pe foaie "Asta ar fi bună, îi dau un 8.50".
Băieții sunt puțin mai diferiți decât fetele.
Fetelor de obicei li se pune pata pe un băiat și va încerca orice să-i atragă atenția.
Băieții sunt mai diversificați, unii dacă nu majoritatea se îndrăgostesc de o fată numai după zâmbetul și gesticulațile lor, deci nu e nevoie la băieți neapărat să-și aleagă ceva de la început, își vor "alege" pe parcurs dragostea, dacă aceștia primesc semne.
Conteaza aspectul fizic pentru mine,in sensul sa aiba un aspect fizic placut,sa fie draguta,nu vreau o miss, dar sa fie placuta la fizic, nici slaba/nici grasa, sa aiba forme, sa fie atletica.Nu sunt eu vreun David Beckham, dar tin la aspectul fizic, asta ma atrage la o fata prima data, dupa restul.
Sa stii ca ai dreptate, asa este si la mine in legatura cu aspectul fizic. Cred ca e o,, adevarate filosofie'' cu acest subiect fara final...
La fata si la caracter... daca e proasta direct la tate si cur... daca e frumoasa si desteapta la fata