| System a întrebat:

Intrebare pentru fete,, ce va exicita cel mai mult cind va aflati in compania unui baiat( iubit, prieten, etc.) In general ce gesturi ale lui va plac, cum va place sa se comporte.
Mersi!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.nu stiu de la prieten as astepta incepind de la ceva gingas
ceva saruturi pe mini, git buze
ceva atingeri senzuale ceva cuvinte potrivite sh fii sigur ca ne va place la nebunie!
succes! By:Addy

6 răspunsuri:
| alexaaa a răspuns:

Hmm. dupa mine, baiatul ar trebui sa fie cool din toate punctele de vedere:cum arata, cum se imbraca, cum vb, cum se comporta.ar trebui sa fie si sexy, nu un idiot care habar n-are cum sa vb si sa se comporte cu o fata.ar trebui sa faca in asa fel incat fata sa fie ff interesata de el;

| Barbie a răspuns:

Sa fuga prin camera in pielea goalarolling on the floor)) hai ca glumesc, incerca si tu masaje erotice, alea aleawinking

| CMaria21 a răspuns:

Pai imi place enorm sa ma sarute senzual sa ma atinga peste tot si cel mai rau ma excita cand il vad cum se excita:X. iar atingerea pe spate si rasuflarea in ureche.nu mai zic ma face rau:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai mah poti s iti dai seama sh singurlaughingatingery,,, mangaiery... din asteaoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...ma excita atunci cand ii simt rasuflarea lui pe gatul meu, cand ma atinge usor, ma saruta, ma mai excita atunci cand il vad ca e inebunit de excitat in preajma mea...chestii din astea

| kidsssssss a răspuns:

Eu ma excit atunci cand ma mangaie pe burta...si ma saruta pe gat.:X