Ce rau faci daca interactionezi cu ea? Suntem oameni, este ceva normal sa vorbim unul cu altul, fie ca unul este intr-o relatie sau nu.
Mna, nu e aşa greu.
Azi eram în oraş cu frăţiorul meu mai mic, râdeam de el când mânca îngheţată şi era un tip lângă noi, care zâmbea.
Până la urmă a venit şi a făcut conştiinţă cu noi, a fost ceva gen "Ce copil drăguţ" şi zâmbea la el, apoi s-a întors la mine şi mi-a spus numele plus un "nu cred că ne cunoaştem", am vorbit puţin, aia a fost.
Nu mi s-a părut în niciun fel, nu îl plăceam, nu-mi era antipatic.
Nu am crezut că e ciudat şi nici n-am reacţionat ca o crizată.
Mi se par oarecum normale chestiile astea, dacă sunt în limita bunului simţ.
Aşa a început prietenia mea cu un tip.
Eram pe holul liceului şi o aşteptam pe profa de psihologie, al cărei cabinet era situat lângă un perete plin de poze cu elevi, care au participat la un event.
Privirea mea era ațintită asupra pozelor deşi mă uitam absent. Aveam căştile vârâte în urechi, aşa că nu prea dădeam atenție la ce se întâmplă în jurul meu.
La un moment dat, a venit un tip pe care nu-l cunoaşteam şi m-a întrebat dacă apar şi eu printr-o poză. I-am arătat unde şi a spus că am un zâmbet genial. Am mai schimbat câteva vorbe legate de panoul respectiv.
Nu ştiu exact dacă am reacționat cumva anume sau nu, poate sunt o fire prea sociabilă dar m-a luat totuşi puțin prin surpindere şi nu mi s-a părut deloc ciudat, ba chiar mi-a făcut ziua, capacitatea lui de a interacționa cu oamenii necunoscuți.
Şi totuşi, a încheiat când prietenii lui au trecut pe hol strigându-l, iar el a răspuns "vorbeam şi eu cu o fată drăguță"
A spus că-i pare bine şi a fugit.
În următoarele zile a găsit alte căi de a interacționa, până a ajuns să mă întrebe de Facebook. Classy
Ideea e că nu e deloc ciudat, dacă ştii s-o faci cum trebuie. Iar dacă ai şi un umor grozav, deja ai o garanție.
Nu te gândi la cum va reacționa, tu doar concepe un plan în a prinde-o singură şi a întreba-o ceva, restul' vin de la sine.
Eu i-aș băga unghia în ochi dacă e vreun tip care arată chiar nasol. Când vrei să faci astfel de pași trebuie să arăți ok pentru că asta atrage prima dată când e vorba de " face to face ".
Dacă va crede că ești drăguț, îți va vorbi de asemenea.
Singurul lucru e să încerci asta că altfel nu ai de unde să știi care variantă i se pare ei că ești.
Nu mergi la ea din senin si ii spun buna sunt X si te plac, vrei sa..., pur si simplu cand o vezi asa intamplator trebuie sa ai un mic motiv sa te bagi in seama in functie de locul in care va aflati, (ex. daca sunteti in magazin faci o remarca despre un produs sau raftul la care se uita, la scoala o intrebi legat ceva de scoala, dar sa nu sune ciudat) in felul acesta poti incepe o discutie cu ea si sa va imprieteniti, iar daca cumva te va respinge o vei simti, nu va face vreo scena, trebuie doar sa fi politicos
Pur si simplu vorbeste-i.Noi asta asteptam, sa ne abordati.Doar nu vrei sa sara ea pe tine.Curaj.
Daca are iubit? Nu cred ca ar sarii pe mine si nici ca ar astepta abordata.