| anonim11xx a întrebat:

Salut intrebare pentru fete ...Deci ce parere ai avea tu ca fata mai experimentata in sex despre mine ca incepator in chestia asta daca m-as termina repede?

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Te masturbezi cu o ora inainte de act si gata! Se intampla de regula cand incepi o relatie cu o tipa noua, tensiunea fiind foarte mare!

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

As cauta sa discut cu partenerul daca ar avea problema asta si incet incet cu rabdare si comunicare sunt sigura ca ar tine mai mult, iar in timpul partidei as incepe incet nu iepureste ca sa dureze mai multwinking

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Nu sunt experimentata in acest domeniu, dar din cate stiu, nu e ceva anormal daca ejaculezi mai repede. eu sincera habar n-am daca pot sa ejaculez sau nu, ca stiam ca unele fete pot ejacula, altele nu.dar nu conteaza laughing. ideea e ca nu trebuie sa te sperii sau sa fii suparat ca ejaculezi mai repede, fiecare e nascut cu ce i-a dat mama natura.

| anonim11xx explică (pentru IrinaMihaela15):

Intrebarea era din partea unui baiat si ma refeream la mine ca baiat ...doamne laughing)

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim11xx):

Datoria ta de "barbat" care in urma ejacularii "inainte de vreme" big grin, dar care a ajuns sa se simta bine si satisfacut, este aceea de a nu lasa de izbeliste fata "cu buzele umflate" sau cum se mai zice "cu ochii-n soare" si nesatisfacuta si din acest motiv va trebui ca prin orice mijloace sa o faci si pe ea fericita prin aplicarea unui oral,"pasaricii' inca nesatisfacute.

| PsihoSex a răspuns (pentru IrinaMihaela15):

Cand ai sa fi matura si foarte relaxata, foarte dornica si excitata, si cu ceva experienta in spate, ai sanse reale sa poti si tu ejacula.

| MarcelAbagiu a răspuns:

It's not what I payed for.