| Cristi12344321 a întrebat:

(Întrebare stupida)- Am 16 ani, sunt virgin si am aproape 17 cm in penis....este puțin? Va creste mai mult?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| UnBroken2016 a răspuns:

Ai folosit rigla sau metrul?

| Panzer1945 a răspuns:

E ok. Posibil sa mai creasca.

| seth2016 a răspuns:

Va creste atat cat este programat genetic sa creasca.

| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunea penisului este determinata genetic si nu poate fi modificata crescuta/marita prin nicio metoda; nici chirurgicala si cu atat mai putin medicamentoasa sau alte metode incercate pana in prezent. In cazul in care penisul tau masoara asa cum afirmi si are cu circa 4 cm in plus fata de media statistica care este de circa 13 cm in cazul barbatilor adulti, activi sexual, te poti considera OK deoarece esti mai mult decat suficient de dotat pentru a satisface sexual peste 90% dintre femei. Ceea ce ar trebui sa prevaleze cu adevarat in cazul oricarui barbat este aceea de a fi cu adevarat viril si cat mai potent, pentru ca penisul sa-i ramana in stare erecta cat mai mult timp si sa-si poata retine ejacularea cat mai mult timp, adica cat doreste el, pentru a reusi ca de fiecare data sa-si satisfaca partenera oferindu-i acesteia ocazia de a ajunge de fiecare data la orgasm. Degeaba este penisul lung, daca acesta este "bleg" si moare inainte de vreme lasand intotdeauna femeia nesatisfacuta; .....cu "ochii-n soare". laughing Succes!

| Emilian65 a răspuns:

Nu te stresa. Nu este mic. Va mai creste.

| Mamaievacamilka a răspuns:

Eu am 14 ani si e de 17 cm. Toti cu ale lor