| herwold a întrebat:

Salut! Intrebarea mea poate părea stupidă pentru un bărbat de 37 de ani, dar am totuşi nevoie de o părere publică. Lucrez într-o instituţie şi am avut la un moment dat un contact profesional, cu o doamnă în divorţ, cu o fetiţă de 7 ani, care dorea să rezolve o problemă legată de situaţia ei personală. Ulterior, a insistat să ne cunoaştem şi s-a autoinvitat la mine acasă. Precizez că locuiesc cu părinţii şi am puţină experienţă cu femeile. Mi s-a părut ciudat că o tipă aşa sexy ca ea îmi acordă atenţie, dar ne-am văzut, ne-am mai întâlnit şi atins, ea dezbracându-se treptat, dar refuzând să facă sex, pe considerentul că trebuie mai întâi să locuim împreună şi să divorţeze.La un moment dat, am mers într-o garsonieră închiriată pentru o noapte, să stăm mai mult împreună. M-a pus să merg la cumpărături pentru micul dejun, în timp ce ea făcea duş, înainte de asta a mers la farmacie şi mi-a spus să îi iau un produs, etc. În pat mă stimula, dar în momentul erecţiei a zis că are sindrom premenstrual şi, oricum am vorbit noi... apoi s-a întors cu spatele şi s-a culcat, spunând că e obosită(chiar făcuse un drum lung cu maşina). I-am reproşat că m-a ignorat şi m-am simţit singur, eu nereuşind să dorm deloc, iar ea a zis că trebuia să o strâng în braţe şi am prea mult bun simţ. Dar, înainte de această noapte, îşi făcea planuri cu mine, să ne căsătorim, dacă mama mea poate avea grijă de copil, dacă vom avea unul, etc.Ciudat este că ne-am întâlnit rar, avea spect de aventură, dar nu finalizam nimic, de fiecare dată când situaţia devenea fierbinte, ea retrăgându-se, spunând că trebuie să plece.Mereu a susţinut că vrea relaţie serioasă, dar în general, s-a comportat destul de rece şi mereu îmi cerea să îi rezolv unele probleme profesionale. Ea are 36 de ani şi arată foarte bine, cu forme, dar suplă şi e şi frumoasă. Eu sunt simpatic, am o faţă copilăroasă, dar sunt foarte slab, la 1.62m am 49 kg.Cu toate acestea, se contrazice deseori în ce spune, se răzgândeşte rapid şi e nerăbdătoare când vrea să obţină ceva. E clar o femeie matură şi versată, iar eu un copil pe lângă ea.Nici acum nu ştiu ce vrea de fapt de la mine, dar mama mi-a zis să nu o mai văd, căci oricum e prea complicată şi chiar periculoasă, iar un bun prieten că ar trebui să scap de ea, aduce necazuri.Fiind mai sensibil din fire, ce s-a întâmplat m-a marcat destul de tare, îmi făcusem iluzii.Eu am ajutat-o în tot ce m-a rugat, an zis că suntem oameni serioşi amândoi şi nu se pune problema să mă amăgească, dar aşa pare a fi.Iniţial a insistat vreo 2 luni să ne cunoaştem, deşi putea rezolva majoritatea problemelor profesionale şi fără să avem o relaţie. Vrea să mă facă să îmi pierd minţile? Financiar, stau bine.La ultima întâlnire, m-am purtat ca un prost, am fost distant, i-am cerut explicaţii, am criticat-o, apoi i-am acceptat explicaţiile şi chiar ne-am despărţit în condiţii bune. Apoi însă, de două zile nu îmi mai răspunde la telefon. Ce părere aveţi? Mulţumesc pentru răbdare, vă doresc noroc în dragoste.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca v-ati despartit, de ce ai mai cautat-o?!
Faptul ca nu se mai poate folosi de tine o lasa rece acum persoana ta!
Eu zic ca saraca femeie e nebuna, cu tot cu jocurile ei ciudate!
Iar tu nu erai pregatit sa ii faci fata, contrat varstei tale.Altul sigur s-ar fi folosit sexual de ea si apoi i-ar fi dat cu piciorul!
Si eu cred ca ti-ar fi facut multe probleme, ea insasi fiind una!
Faptul ca te amagea si isi facea planuri singura in legatura cu tine intareste ideea ca e dusa!
Daca totusi ti la ea si crezi ca ati putea avea o relatie sanatoasa in viitor, eu zic sa mai lasi timpul sa treaca si sa o cauti cu alta ocazie!

6 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

Dragul meu, femei ca ea ai sa gasesti mult si bine de acum inainte; a profitat de tine, a avut nevoie de unele lucruri si le-a obtinut. se vede ca e femeie descurcareata si ca stie sa invarta barbatii, mai ales pe cei ca tine.
totusi, esti barbat, nu te lasa calcat in picioare de oricine si crede-ma nu tot ce zboara se mananca.
asta este, daca s-a intamplat, s-a intamplat; tu trebuie sa-ti vezi de viata ta in continuare si sa inveti din greseli. nu fi dezamagit, pana la urma ai sa intalnesti o persoana potrivita pentru tine care te va aprecia pentru ceea ce estihappy.
mult noroc in continuare, si nu uita un sut in fund e un pas inaintehappy

| troxanici a răspuns:

I-ai facut cumva reduceri pentru serviciile prestate? Daca da poate asta e singurul lucru care l-a dorit intr-un final...

| loredanna a răspuns:

Exact ce spun si ceilalti... te-a lucrat frumos si elegant...numai ca sa-i rezolvi problemele gratis.Acum sincer bravo ei, asta arata ca e o femeie deskurkareata si ca poate sa obtina ce vrea pe cai foarte usoare. tu ar trebui sa fii mai atent

| ceco a răspuns:

E clar ca a vrut doar sa profite de naivitatea ta ca sa isi rezolve toate problemele gratuit...trebuie sa mergi mai departe ca sunt atatea femei in lume iar daca ai o situatie financiara buna femeile vor fi mereu atrase de tine.eu cred ca trebuia sa o rupi cu ea de cand ti-a spus prietenul tau sa o faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a lucrat frumos si elegant.ma mir ca nu te-a si distrus ca pe sotul ei.probabil urma, de acum. dar poate te santajeaza, cu ceva poze, facute cand nu erai atent. ea e curva si tu esti naiv.

| bettasplendens a răspuns:

Draga herwold,
Nu-s eu as la sfaturi dar in situatia asta ea a profitat de lipsa ta de experienta, si te-a prostit. Din punctul meu de vedere ar fi o miscare inteligenta din partea ta daca te-ai opri din a o mai cauta ( pentru asta trebuie sa constientizezi ca pici din fraier, in foarte fraier daca nu te opresti). Sti vorba aia "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me"?!