Daca v-ati despartit, de ce ai mai cautat-o?!
Faptul ca nu se mai poate folosi de tine o lasa rece acum persoana ta!
Eu zic ca saraca femeie e nebuna, cu tot cu jocurile ei ciudate!
Iar tu nu erai pregatit sa ii faci fata, contrat varstei tale.Altul sigur s-ar fi folosit sexual de ea si apoi i-ar fi dat cu piciorul!
Si eu cred ca ti-ar fi facut multe probleme, ea insasi fiind una!
Faptul ca te amagea si isi facea planuri singura in legatura cu tine intareste ideea ca e dusa!
Daca totusi ti la ea si crezi ca ati putea avea o relatie sanatoasa in viitor, eu zic sa mai lasi timpul sa treaca si sa o cauti cu alta ocazie!
Dragul meu, femei ca ea ai sa gasesti mult si bine de acum inainte; a profitat de tine, a avut nevoie de unele lucruri si le-a obtinut. se vede ca e femeie descurcareata si ca stie sa invarta barbatii, mai ales pe cei ca tine.
totusi, esti barbat, nu te lasa calcat in picioare de oricine si crede-ma nu tot ce zboara se mananca.
asta este, daca s-a intamplat, s-a intamplat; tu trebuie sa-ti vezi de viata ta in continuare si sa inveti din greseli. nu fi dezamagit, pana la urma ai sa intalnesti o persoana potrivita pentru tine care te va aprecia pentru ceea ce esti.
mult noroc in continuare, si nu uita un sut in fund e un pas inainte
I-ai facut cumva reduceri pentru serviciile prestate? Daca da poate asta e singurul lucru care l-a dorit intr-un final...
Exact ce spun si ceilalti... te-a lucrat frumos si elegant...numai ca sa-i rezolvi problemele gratis.Acum sincer bravo ei, asta arata ca e o femeie deskurkareata si ca poate sa obtina ce vrea pe cai foarte usoare. tu ar trebui sa fii mai atent
E clar ca a vrut doar sa profite de naivitatea ta ca sa isi rezolve toate problemele gratuit...trebuie sa mergi mai departe ca sunt atatea femei in lume iar daca ai o situatie financiara buna femeile vor fi mereu atrase de tine.eu cred ca trebuia sa o rupi cu ea de cand ti-a spus prietenul tau sa o faci
Draga herwold,
Nu-s eu as la sfaturi dar in situatia asta ea a profitat de lipsa ta de experienta, si te-a prostit. Din punctul meu de vedere ar fi o miscare inteligenta din partea ta daca te-ai opri din a o mai cauta ( pentru asta trebuie sa constientizezi ca pici din fraier, in foarte fraier daca nu te opresti). Sti vorba aia "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me"?!