| flaviuflorin97 a întrebat:

Salut,is nou pe aici,a inceput scoala deja si de cand a inceput vorbesc cu o fata care ii boboc in liceu la noi,ea mi-a dat cerere pe facebook mi-a dat numarul de telefon imi spunea ca is dragut si acum cateva zile mi-a zis ca ma place si am intrebat-o daca vrea o relatie cu mine si a zis ca vrea dar deocamdata nu vrea nici-o relatie pentru ca nu de mult a terminat u a si are nevoie de timp, nu de mult adica de aproape 2 luni, chiar am ajuns sa o plac si nu stiu ce sa fac sa astept pana se hotaraste sau sa ii dau pace?

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

1. Ai rabdare, rabdarea e o virtute. Invata sa poti astepta ceva, va fi mult mai placut dupa.
2. Daca e sa se intample, se va intampla. Nu te impacienta.
3. Invata bine la scoala, fetele mai apreciaza inca pe baietii isteti cu rezultate bune la invatatura.
4. Oricine, dupa o relatie [ma indoiesc ca a fost una foarte profunda] are nevoie sa se opreasca putin, sa se reculeaga, sa-si faca curatenie putin in suflet. Acorda-i aceasta sansa.

2 răspunsuri:
| Me01 a răspuns:

Buna
Daca o placi dai timp, are nevoie sa uite de fosta relație, poate ii este frica sa între in alta relație. Fi alături de ea si stai lângă ea in orice vrea si asa o sa prindă încredere in tine.

| Coman_Mihai_Catalina_1990 a răspuns:

Alti ast si un an de zile rasp tu mori daca ast 2 luni incearca sa vezi ce da din ea