Nu te baga, daca are prieten. Daca va decide sa fie cu tine, va fi.Dar va fi alegera ei.
Eu nu stiu de cum isi permite ea sa nu fie cu tine! Probabil ca nu i-ai expus corespunzator avantajele ei si nici valoarea ta.
Nu ai cum sa o iubesti odata ce nici macar nu v-ati tinut de mana . Daca nu esti vreun superman sau barbat care face sala si 3 sporturi de aparare eu zic sa astepti pana se desparte de el .
Poi daca are prieten, e cam greu sa iti acorde si tie timp.Vezi cum faci, cheam-o la un suc, la o plimbare sa vorbiti si voi. Daca il iubeste nu iti face iluzii.Uit-o! Mai sunt si altele!
Daca nu il iubeste si chiar te place, e simplu.Dovedeste-i ca esti mai bun ca prietenul ei si ca merita mai mult!
Daca are prieten nu te baga. s-ar putea sa te bagi in problem si cu el. Probabil te place asa cum spui tu da. pe el poate il iubeste. am fost si eu intr-o situatie asemanatoarre si sincer nu am putut sa imi las prietenu... chiar daca il placeam pe baiatu ala. Acum depinde si de cat timp e cu prietenu ei si de cat sa atasat de el. :* :* O Zi Frumoasa :*
STEFANXxX întreabă:
everestpokers întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: