| alexandrubeledeanu a întrebat:

Salut iubesc o fata dar ea are prieten dar ea ma place dar cum sa fac sa fie cu mine?

7 răspunsuri:
| nutsa a răspuns:

Nu te baga, daca are prieten. Daca va decide sa fie cu tine, va fi.Dar va fi alegera ei.

| neutrino a răspuns:

Eu nu stiu de cum isi permite ea sa nu fie cu tine! Probabil ca nu i-ai expus corespunzator avantajele ei si nici valoarea ta.

| h3r a răspuns:

Păi vezi diferența? Tu o iubești dar ea doar te place! Deci nu vă potriviți.

| DudyyGreen a răspuns:

Nu ai cum sa o iubesti odata ce nici macar nu v-ati tinut de mana happy. Daca nu esti vreun superman sau barbat care face sala si 3 sporturi de aparare eu zic sa astepti pana se desparte de el happy.

| xAle a răspuns:

Ii bagi prietenul in pamant.

| akelemi a răspuns:

Poi daca are prieten, e cam greu sa iti acorde si tie timp.Vezi cum faci, cheam-o la un suc, la o plimbare sa vorbiti si voi. Daca il iubeste nu iti face iluzii.Uit-o! Mai sunt si altele!
Daca nu il iubeste si chiar te place, e simplu.Dovedeste-i ca esti mai bun ca prietenul ei si ca merita mai mult!

| DeDeniisaa a răspuns:

Daca are prieten nu te baga. s-ar putea sa te bagi in problem si cu el. Probabil te place asa cum spui tu da. pe el poate il iubeste. am fost si eu intr-o situatie asemanatoarre si sincer nu am putut sa imi las prietenu... chiar daca il placeam pe baiatu ala. Acum depinde si de cat timp e cu prietenu ei si de cat sa atasat de el. :* :* O Zi Frumoasa :*