Nu cred ca poate cineva sa iti zica daca sa fi gelos sau nu pentru ca deja esti dar depinde. intr-adevar pare putin iesit din comun daca nu erau prieteni buni si nici cu motiv anume nu stiu ce sa zic. depinde si de cand esti cu ea, si de caracterul ei si cat de bine o cunosti si ai incredere in ea. Mai e si negatia dusa la extrem "NU e adevarat... e o prostie" pentru ca atunci cand esti incoltit trebuie sa te aperi cat mai eficient. deci poate fi ceva mai mult, sau totodata nimic. Cel mai bine e sa vorbesti cu ea calm, sa incerci sa nu o agresezi prin intrebari si sa aflii de ce a iesit cu ei. bft
Depinde de ce a iesit cu ei la poarta si cat a stat cu ei.
Dar nu cred ca e normal sa fi gelos!
Sa ai incredere in ea. sa nu pari gelos in fata ei chiar daca esti. sa-i arati ca o iubesti... si in acelasi timp sa deschizi ochii la ce se intampla
Buna si daca nu e o relatie f buna de prietenie de ce au mai chemat-o?! e normal sa fi putin gelos. iintreab-o despre ce au discutat...si intreab-o ca daca ei iar fi convenit daca ai face si tuh la fel cu 2 prietene nu asa bune de a tale
Eu zic ca nu trebuie sa fii gelos pe ea. Daca tu ai incredere in ea nu are de ce sa fii gelos.