anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, Iubita mea este virgina, ne-am jucat putin (fara haine), si m-am jucat cu... In zona ei intima, eram in erectie (sa zicem 50%). Am bagat-o cel mult 2 centimetri. Imi este frica sa nu fi ramas insarcinata. Nu a durut-o, nu cred ca am dezvirginat-o nu i-a curs pic de sange, mi-a zis ca a sangerat ultima oara (ciclul menstrual) pe 26 noiembrie, "joaca" s-a intamplat pe 12 Decembrie, vreau sa stiu daca exista riscuri sa fi ramas insarcinata. Si daca era in perioada de fertilitate.

Răspuns Câştigător
| c0sm1n198opt a răspuns:

Daca era virgina nu este nici un risc de a ramane insarcinata.(proprie experienta)... dupa m-am informat mai bine si am aflat ca asa este! Deci stai linistit si fara griji. Data viitoare fii mai atent ca nu it mai garantez nimic! "iti dau un sfat-daca vrei sa o faci neprotejat si chiar sa iti dai drumu in ea o poti face linistit in prima si in a 2-a zi dupa ciclu" multa bafta!

| anonim_4396 explică (pentru c0sm1n198opt):

Lamureste-ma si pe mine. Cum se face ca daca e virgina nu are cum sa ramana insarcinata? Adica, ce treaba are ovulul din ea ca are sau nu 'usa la intrare'?

Iar pentru bogdan794. stii mai putine lucruri despre reproducere decat stiu eu despre aeronautica. ma bucur totusi ca nu te-apuci de f|_|tut berze ca sa faci copii. Pune si tu niste intrebari cuiva mai in varsta sau mai experimentat decat tine inainte de a te lasa necoapta aia sa "te joci".
oricum, data viitoare, pune caciula, sui pe ea si da-i din buci happy o sa-ti placa.

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Himenul se afla la cativa milimetri de la intrarea in vagin,fata nu mai e virgina,s-a terminat,nu are nici o relevanta absenta celor cateva picaturi de sange!
Si virginele raman insarcinate,este falsa ideea avansata aici ca nu ar putea ramane insarcinate!
In alta ordine de idei, fata e foarte posibil sa fi fost inclusiv in perioada fertila, iar joaca voastra sa se termine mai urat decat iti imaginezi.
Sa faca in 18 decembrie un test de sarcina, sunt 21 de zile de la intamplarea asta nefasta, poate sa fi avut un noroc chior si ati scapat.Nu mai devreme!
Nu pot sa va inteleg deloc! Si cand treci strada te uiti,te informezi, nu cumva sa vina vreo masina sa te calce! Voi mimati sexul cu sanse mari sa deveniti parinti, din pura inconstienta!

| MMihai a răspuns:

Depinde de multe.

| MMihai a răspuns:

Răspuns pentru @ bogdan794 @
Înainte să vrei să faci sex, învață cum se evită o sarcină nedorită!
Și la primul contact sexual poate rămâne gravidă!
c0sm1n198opt are ideile lui, dar nu sunt cele corecte.

| тecнιннιlα a răspuns (pentru MMihai):

Da, primul contact! Sunt oarecare sanse sa te trezesti cu un bebe, DAAAAR nu a dezvirginat-o, a bagat-o doar 2 cm raised eyebrows.

| MMihai a răspuns:

răspuns pentru @ тecнιннιla @

Înainte să vă apucați să faceți sex, trebuie să învățați cum trebuie evitate sarcinile nedorite!
Vezi ce aiureală este acum în spitale, ( te duci cu amigdalită și pleci cu picioarele înaintate.).
Totdeauna trebuie să înțelegi că avortul este ceva foarte riscant, pentru sănătatea femeii și sub nici un motiv nu trebuie să se ajungă la avort și pentru asta trebuie asociate simultan mai multe modalități de evitare a unei sarcini nedorite, chiar dacă în felul acesta, este diminuată foarte substanțial, plăcerea sexuală.
Normal este să facă sex, după ce au luat bacul, nu mai devreme.
Atunci nu se mai ascund așa, de părinți și pot lua mai ușor, toate măsurile de evitare a unei sarcini nedorite!
+ niște măsuri de igienă necesare!
Spermatozoizii pot să trăiască în femeie și 72 de ore, sau chiar mai mult, teoretic se zice că trăiesc 24-48 de ore în femeie!

Da se poate, depinde de poziție, de puterea jetului spermatic, depinde de multe,
dacă ea era atunci în perioadă fertilă și dacă s-au întâlnit spermatozoizi lui viabili, cu ovul ei fertil!

O femeie normală are un ciclu cuprins între 21 de zile și 46 de zile, majoritatea au ciclul de 26-30 de zile.
Calculele idioate, de fac pe ciclul de 28 de zile.
O femeie poate să aibă ovulație și de două ori în cadrul aceluiași ciclu.
Dacă el a introdus numai 2 cm ( că era cu șubler la el și făcea măsurători, în timpul acelui act sexual ),... să fim serioși!
Probabilitatea de sarcină, din ce a descris el, este mai mică, dar nu este chiar zero.
Deștepta, nu s-a spălat, cu o soluție acidă.

„ DAAAAR nu a dezvirginat-o, a bagat-o doar 2 cm",
nu știi că himenul are o gaură sau mai multe, pe unde iese menstruația.
Ce virginele, nu au ciclu?
Și se apucă să mă întrebe, dacă aia era în perioadă fertilă sau nu, ce știu eu ce mărime de ciclu avea fata aia?
Putea să aibă ciclul de oricâte zile între 21 și 44 de zile, că peste 44 sunt rare.
Majoritatea femeilor tinere au ciclul variabil între 26 și 30 de zile, și apare o oarecare constanță a ciclului după 25 de ani și după niște ani de viață sexuală, dar și atunci poate exista o abatere de una -două zile.
Șansele de sarcină, sunt cu mult mai mari, în caz de intromisiune maximă, că spermatozoizii trebuie să parcurgă o distanță mai mică.

| ghiCIne a răspuns:

Daca n-ai ejaculat in vagin. n-are cum sa fie.

| MiHaItZa22 a răspuns:

Man stiu eu la 12 ani mai mult decat tine la reproducere daca iai bagat-o 2 cm s-ar putea sa fi dezvirginat dar daca nai ejeculat in vagin nu poate sa fie insarcinata sa stii am 10 pe linie la anatomie la liceu ca eu la 12 ani fac liceau de anatomie sa ma amuzlaughing

| DraganBogdan a răspuns (pentru MiHaItZa22):

Bravo, pai am citit pe internet tot felul de chestii. Nu m-a interesat niciodata de aia nu m-am interesat nici eu, dar acum cand am probleme... Ma rog, M-a intrebat cineva mai sus varsta mea, am 18 ani, la fel ca si prietena mea. happy

| c0sm1n198opt a răspuns:

Funda?

| Luchian7 a răspuns:

Daca era virgina si eu penetrai o durea si curgea putin sange

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca exista posibilitatea daca i-ai dat,, samanta''. ca daca e virgina nu are capac.

| FărăCapsLock a răspuns:

Câți ani ai tu amice? Ce cauți la vârsta ta să „i-o bagi", fără să știi măcar la nivel standard cum să lași o fată însărcinată?
Îți zic așa: ți-ai dat drumul în ea? Dacă da, ai șanse s-o fi lăsat. Dacă nu, nu.