| Ionutfkk a întrebat:

Iubita mea trece a 5-a si eu trec a 8-a. O iubesc foarte mult, ne sarutam, dar nu french, ne tinem in brate...si ea ma iubeste la fel de mult cum o iubesc eu. Problema e ca mie, personal, cand o sa inceapa scoala, o sa imi fie rusine sa stau cu o fata de a 5-a, si deja un sfert de scoala stie... ajutati-ma ce sa fac? Dau fundita. happy

22 răspunsuri:
| Barbaraaa a răspuns:

Daca o iubesti nu vad de ce ti.ai fi rusine cu ea? pana la urma gura lumii nu o poti astupa si daca esti perfect, tot se mai gaseste cineva care sa vada un defect. Daca ti asa mult la ea fi mandru cu ea si fa-o sa se simta speciala chiar daca e mai micuta ca tine.

| anonimg a răspuns:

Dar, daca nu se pot infrana, sa se casatoreasca; pentru ca este mai bine sa se casatoreasca decat sa arda. (1Corinteni.7:9)
Greseala majoritatii oamenilor este ca nu se gandesc la viitor atunci cand fac alegeri. Majoritatea spun: "Traieste clipa!" si nu se gandesc ca o clipa nu este egala cu o viata de om.
Dumnezeu nu spune ca sa nu fim fericiti. Dar El a trasat un plan dupa care fiecare om sa se ghideze -nu pentru raul acestuia, ci pentru binele lui.
Relatia sexuala dintre un barbat si o femeie este darul lui Dumnezeu. Dar atunci cand acest dar este folosit altfel decat este in planul Sau, aduce dezonoare Lui. Iar omul sa nu se astepte ca relatia dintre cei doi sa mai fie si binecuvantata pe deasupra.

De ce crezi ca iti este rusine? Pentru ca Dumnezeu a pus in tine rusinea aceasta. Iar daca si pe aceasta o vei indeparta, atunci indepartezi in mod voit lucrarea(protectia) Sa din viata ta.
Amandoi sunteti prea mici pentru a fi impreuna. Si chiar daca ati fi maturi, numai in cadrul casatoriei se face ceea ce ai spus ca ati facut voi amandoi.
Te sfatuiesc ca un frate mai mare, spre binele si fericirea ta: ramai prieten cu fata aceasta, dar nu mai faceti ceea ce ati facut pana acum, ci asteptati pana la casatorie -indiferent de ceea ce vor zice colegii vostrii de scoala! Formati-va amandoi principii acum cand sunteti tanari -facand ceea ce este bine si nu doar ce va place- ca mai devreme sa deveniti barbat si femeie de caracter. Astfel veti fi placuti atat inaintea oamenilor, cat si inaintea lui Dumnezeu.

| Fatamuntilor a răspuns:

Asa si trebuie sa-ti fie! Lasa fetitele sa cresca, iar tu iti vezi de scoala!

| h3r a răspuns:

Scăpată de la doamna învățătoare și ea cu gagiu. N-are nici părinți?

| LiVeeee a răspuns (pentru h3r):

Poi asa e mai nou, la moda happy Eu inca mai ma uit la desene dar vezi, am si gagik rolling on the floor)
Ce sa faci laughing)

| h3r a răspuns (pentru LiVeeee):

Tu ești mai norocos laughing

| LiVeeee a răspuns (pentru h3r):

Stai putin ca eu nu ma refeream la persoana meahee hee rolling on the floor)
Am depasit de mult momentu' rolling on the floor))

| LiVeeee a răspuns (pentru LiVeeee):

Am uitat sa pun " la faza aia straight face laughing)

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Mor de ras! Ce copil sta cu unu de 10 ani! MOR!laughing))

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Tot un copil... prost.

| drogh a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine ca o iubesti! Cateodata intr-o relatie varsta-inaltimea-kg sunt doar niste numere... Daca intr-adevar vrei ceva serios cu ea, atunci continua fara nicio suspiciune, dar daca te lasi influentat de gurile rele care te inconjoara atunci nu o meriti, si nici fata asta pe tine! Fii tare pentru ca niciodata nu se stie cat de frumoasa poate sa fie povestea asta de dragoste si cum se va dezvolta.

| WildDream a răspuns:

Iti zic doar atat, daca o iubeai (asa cum pretinzi) nu iti era rusine cu eawinking

| MetalHead04 a răspuns:

In primul rand. puteai sa te gandesti la aspectul astam, dupa sa te gandesti sa ai o relatie cu o "copila". Si daca chiar "o iubesti" de ce sa-ti fie rusine cu ea?raised eyebrows

| dodicuta a răspuns:

Si eu trec a 8-a.Multi de la mine din clasa au prieten/a. Fetele stau si se uita cum joaca baietii fotbal.Chiar daca zic ca sunt iubiti, nici macar nu se tin in brate, dar sa se sarute.Nu stiu cat o iubesti dar sa nu-ti fie rusine sa iesi cu ea. Daca rade cineva de voi, inseamna ca e invidios.

| LiVeeee a răspuns:

Daca ti la ea cu adevarat, nu ar trebui sa iti fie rusine happy
Intotdeauna se va gasi cineva care sa comenteze indiferent de situatiewinking

| secret093 a răspuns:

Daca iti e rusine cu ea inseamna ca nu o iubesti.

| Otils a răspuns:

Te inteleg esti debusolat si iti e frica sa nu o ranesti si pe de alta parte iti e rusine. Tu trebuia sa fi constient in ce te bagi dar acum (cu toate ca toti zic ca nu trebuie sa iti fie rusine dar lor le-ar fi) eu iti sugerez sa ii spui ca ar fi bine sa va gasiti pe cineva de varsta voastra. Sau o a doua varianta ar fi sa ignori ce zic ceilalti dar va fi destul de greu avand in vedere ca gura lumii nu tace niciodata. Succes cu relatia ar fi frumos sa continuati mai ales de dragul ei gandeste-te si la ea.

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Daca ti-e riusine mai bine lasoo!

| Syrenutxa a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine daca o iubesti. Cu toti stim ca pana la urma iubirea invinge. Pretuieste-ti iubita pana nu e prea tarziu! Asa este o scoala, unii intelegatori, altii invidiosi. Fiti numai voi doi. Nu-i baga in seama pe alti, fii ca un cavaler din filme si iubita ta va fi fericita cu tine.

| LucaT a răspuns:

Ba **** tu in clasa a 8-a zici ca esti indragostit? Ce **** ma e cu tine ma? Mai vorbim pe la clasa a 11-a laughing))))))))))

| Gabriela_Raluca_1999 a răspuns:

Sa nu ii asculti pe cei care fac misto de tine! Si sa stii iubirea nu are varsta!

| AlexXaMtfkr a răspuns:

Daca iubesti pe cineva sa stii ca anii nu sunt un obstacol, daca iubesti poti trece peste tot.Intre mine si iubitul meu sunt mai mult de 2 ani diferenta si ar trebui sa ii fie rusine cu mine? Ca sa fiu mai convingatoare o sa iti dau un exemplu: Mama unei prietene e mai mica cu 15 ani decat tatal acesteia si nu se simt jenati de acest fapt.Gandeste-te daca chiar o iubesti...si. nu uita DRAGOSTEA E MAI PRESUS CA ORICE SI ORICINE! Bafta!