| Dorianbarbacaru a întrebat:

Salut,iubita mea vrea sa încercăm lucruri noi în pat și am nevoie de câteva sfaturi. Pana acum am făcut sex protejat dar ea dorește sa încercăm și fără, eventual cu finalizare înăuntru. Sunt conștient ca nu e cea mai buna alegere dar vreau sa încercăm și asa, ce ar trebui sa am în vedere? Ce pastile sau metode sunt sa reducem la minim riscul unei sarcini

4 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Nu ai de ce sa finalizezi înăuntru daca nu va doriți o sarcină, nu e mare lucru, nu se simte diferit pentru ea cel puțin, nu o satisfaci mai mult sau mai puțin dacă îți dai sau nu drumul in ea. Dacă vreți lucruri noi încercați roleplay mai bine, sau oral, diferite poziții, ejacularea înăuntru nu e ceva wow si ai risc foarte mare sa o lași însărcinată.
Pastile sau metode ar fi sa evitați perioada fertilă, adica sa o faceți cu 3, 4 zile înainte sa îi vina menstruatia, atunci nu rămâne gravida nici dacă îți dai drumul in ea, sau sa ai pastila de-a doua zi pregătită să o ia dupa ce ai ejaculat in ea, dar mi se pare inutil sa ia acea pastila sa își deregleze ciclul menstrual pentru ceva prostesc, dar ma rog, faceți cum vreți, e alegerea voastră.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă are ciclul menstrual normal(25-28), puteți face sex cu ejaculare în interior în următoarele perioade: între a 5-10-a zi după menstruație și a 20-28-a zi. În restul perioadei puteți face sex cu ejaculare în interior numai cu protejare cu prezervativ. Atenție, nu va sfătuiesc sa luați pastile de protectie! Sunt foarte nocive pentru organismul iubitei/soției!

| IamJoKeR a răspuns:

Puteți să încercați și sexul oral, sexul în diferite poziții, să vă dați frâu liber fanteziilor și să le puneți în practică, poziția 69 e mișto. Baftă!

| Miruna333 a răspuns:

Cand esti intr-o relatie, e foarte normal sa lasi prezervativul la o parte, ala e pentru sex ocazional, si sa treci la metoda contraceptive. Asta ramane la alegerea ei, ea trebuie sa isi faca research-ul personal. Eu recomand steriletul.