| malishka93 a întrebat:

iubitul cu care ma intilnesc de 1an jumate mi se pare mai indiferent. ii spun ca s-a schimbat si ca e rece cu mine el raspunde ca doar mie mi se pare. spune ca ma iubeste dar simt raceala din partea lui! i-am zis ca daca nu ma iubeste mai bine sa-mi spuna! Deci ce credeti? la moment suntem departe unul de altul! dc zice ca ma iubeste cind simt indiferenta?

5 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

In primul rand, invata sa scrii corect gramatical.in al doilea rand incearca si tu tactica indiferentei.ia nu-l mai baga in seama o perioada si vezi cum reactioneaza.

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Sunteti de ceva vreme impreuna. Poate ca el inca simte ceva pentru tine dar auta sa experimenteze si alt ceva, dar inca nu stie ce vrea, ne e hotarat. Daca treaba continua asa cred ca asta s-ar putea sa fie sfarsitul. Incearca sal scoti din starea deraceala pe care o are. Incearca sal surprinzi cu cate ceva nou in mod placut sa fi plina de surprize, dar la momentul potrivit.hee hee asa ii vei atrage atentia din nou. Succes!

| ccriss a răspuns:

Cum adica sunteti departe unul de altul asta nu am intele:* hmm s-ar putea sa se fi distantat de tine daca am inteles eu bine si e plecat daca e plecat de mult timp at e posibil asta daca nu e plecat de mult timp poate are ceva probleme acolo si e stresat sau ce stiu. nu prea neai dat detalii...:X mai asteapta vreo 1 luna sa vezi cum se comporta si daca tot asa cautati pe cineva care sa fie asa cum vrei u

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca simti raceala.inseamna ca exista ceva.Crede ma.am trecut prin astea.happy vb cu el foarte serios.

| RaDupc12 a răspuns:

Poate o avea probleva sau poate nu are timp de tine poate este ocupat