In primul rand, invata sa scrii corect gramatical.in al doilea rand incearca si tu tactica indiferentei.ia nu-l mai baga in seama o perioada si vezi cum reactioneaza.
Sunteti de ceva vreme impreuna. Poate ca el inca simte ceva pentru tine dar auta sa experimenteze si alt ceva, dar inca nu stie ce vrea, ne e hotarat. Daca treaba continua asa cred ca asta s-ar putea sa fie sfarsitul. Incearca sal scoti din starea deraceala pe care o are. Incearca sal surprinzi cu cate ceva nou in mod placut sa fi plina de surprize, dar la momentul potrivit. asa ii vei atrage atentia din nou. Succes!
Cum adica sunteti departe unul de altul asta nu am intele:* hmm s-ar putea sa se fi distantat de tine daca am inteles eu bine si e plecat daca e plecat de mult timp at e posibil asta daca nu e plecat de mult timp poate are ceva probleme acolo si e stresat sau ce stiu. nu prea neai dat detalii...:X mai asteapta vreo 1 luna sa vezi cum se comporta si daca tot asa cautati pe cineva care sa fie asa cum vrei u
Daca simti raceala.inseamna ca exista ceva.Crede ma.am trecut prin astea. vb cu el foarte serios.
Curiozita?ib?rba?i întreabă: