| Ynnaaa a întrebat:

L-am cunoscut pe respectivul in martie, m-a tinut minte din prima, la inceput...nu prea il suportam. Intre noi, e o diferenta destul de mare de varsta, peste zece ani.
Prin mai am inceput sa vorbim mai mult, sa ma bage mai mult in seama. Ba chiar, excesiv de mult pentru cat imi imaginam eu.
De curand, am inceput sa vorbim pe facebook. Asta la cateva minute dupa ce ne vazusem. Ce-am dedus e ca se gandea inca la mine.
Am sentimente foarte puternice pentru el, e exact ce vreau, dupa esecuri in dragoste si aventuri. Cu el mi-as dori mai mult decat s-ar putea, simt ca sunt indragostita pana peste cap... dar nu stiu cum sa-i spun si ce sa-i spun.
Si, inca ceva, el... cel despre care vorbesc, e proful meu, de la facultate.
Ajutati-ma va rog. Cum sa ii spun, ce naiba sa fac?

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Eu as discuta cu el, as spune care este problema.

O sa se ridice si situatia de relatia profesor/student.

Tineti ascunsa relatia pana termini facultatea si apoi o faci publica.

Unde este problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complicat.
Stiu fete care au trebuit sa se retraga intr-o situatie asemanatoare pentru ca respectivul le-a inteles gresit. Vei fi expusa la rautatea colegilor. Veti fi supusi la tot felul de bancuri si tu si el.
Profii mai tinerei primesc tot felul de "oferte" - iti asumi riscul?
Mie mi se pare clar ca si el vrea ceva, intrebarea insa fiind: "ce?". Esti sigura ca e singur? Daca da, mergi inainte, dar cu pasi mici. Nu-I spune nimic, lasa-l sa spuna el. E suficient de matur incat sa stie ca este placut. Ceea ce ai de fapt de comunicat este ca vrei o relatie serioasa. O sa ajungeti destul de curand la momentul cand va trebui sa lamuriti lucrurile. Fii sincera, spune-i ce siti si ce vrei. Fii insa pregatita si pentru situatia cand el vrea doar distractie: ce ai de gand sa faci atunci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa intrebarile din istoric, esti mult prea presata de probleme, stresata, si cred mai de graba ca vrei sa te agati de acest profesor, din lipsa disperata de iubire si sa acoperi golul lasat de fostul iubit si care cred ca nu a fost primul.

Daca povestea ta este reala, iar tu esti eleva lui, acesta o sa fie dat afara din invatamant, si referitor la diferenta de varsta, nu este un impediment in calea iubirii, dar cu facultatea cum ramane, daca ai de gand si conditii financiare s-o termini, o abandonezi?

Cred totusi a povestea ta este doar o joaca, sa nu te plictisesti pe TPU.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred totusi a povestea ta este doar o joaca, sa nu te plictisesti pe TPU. asa e ai dreptate

| Andrada0025 a răspuns:

Ii spui ce simti pentru el. Cum ne-ai spus si noua... nu e ghicitor ca sa ghiceasca singur. happy