Poti sa ti faci viata si fara articole de pe net nu tot ce zboară se mănâncă. Parerea mea e ca poti sa ai parte de lucruri de genul la orice varsta, contează sa gasesti o persoana care sa fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Ai 24 de ani, nu-ti bate capul cu astfel de intrebari, bucura te de viata. Ca vrei doar sex sau nu, e fix treaba ta. Tu alegi cum sa trăiești. Poti sa o iei logic, crezi ca la 40 de ani o sa gasesti asa la colt de strada o femeie gata de aventuri si distractii? Poate da, dar o sa fie mult mai greu. Femeile vor stabilitate. O femeie singura la 40 de ani, probabil e divortata cu 5 copii
femeia aia isi cauta un sot si un tata sa poate intretina familia.
După 30 de ani contează enorm ce este bărbatul și cum arată bărbatul ca să facă sex femeile cu el.
Este mult mai ușor să faci sex între 20 și 30 de ani cu femeile decât să faci sex între 30 și 40 de ani.
Conteaza foarte mult aspectul fizic indiferent de varsta, degeaba ai 16 sau 24 sau 30 daca esti urat, iar pentru a face sex cu femei gratis trebuie să arăți foarte bine fizic, femeile nu cauta doar sex ele cauta mereu și ceva pe lângă, dar mai sunt si care vor doar sex, în concluzie poti gasi și la 30 sau 40
Eu v-am spus foarte clar să îmi dați articole (adică STUDII). Eu am cerut FAPTE, NU PĂRERI. Am dat de niște ascultători fenomenali!
Frate, înțeleg ce zici. După ce ai sctis asta, am întrebat mai mulți mentori de întâlniri și am văzit un clip despre сеѯул cazual.
https://youtu.be/KDncrUrY0cA
Ăsta.
Nu trebuie să arăți bine, să fii frumos și să ai un corp estetic. Asta te-ar avantaja cu unele dar femeile și fetele sunt atrase în primul rând de personalitatea ta. Femeia este atrasă de emoția creată și mai puțin de aspect. Ele sunt mai selective ca bărbații, care sunt interesați mai mult de aspectul fizic. Dacă îți spune că vrea bărbați cu un corp frumos, o face ca să îți testeze încrederea.
Ce ți-am scris eu sunt fapte demonstrate, deci tot lumea reală, realisme, nu idealisme. Ce e idealist în fapte? Tu îmi zici de „realitate" dar nu dai niciun articol. De unde ai tu aceste „fapte"? Plus că eu am scris foarte clar în întrebare că vreau articole, dovezi științifice în afirmațiile tale. Până mi le dai, tot ce spui tu sunt doar slogane și ignoranță. Dacă ai văzut clipul pe care ți l-am trimis, atunci ai aflat că femeile sunt emoționale, bărbații sunt vizuali. Femeile (cele mai multe) sunt interesate nu de aspect ci de emoția din spatele aspectului. Da, aspectul contează dar faptul că ești elegant și îngrijit și miroși bine atrage femeile nu pentru aspectul în sine ci pentru emoția creată și imaginea ce o dai de bărbat încrezător și care se respectă. Musculatura te avantajează, iar frumusețea facială e echivalată de încredere și charismă. Poate îmi poți da și mie un mentor de întâlniri sau psiholog care spune ce spui tu. Dă-mi și apoi mai discutăm.
Sigur că poți face sex mai mult între 20 și 30 de ani decât între 30 și 40 de ani.
Cine nu vrea să iși asume responsabilitatea unei familii nu merită să aibă parte de sex.Și dacă îl obții nu iși aduce binecuvântate in viață, păcatul ruinează viața orcui.
Viața reală? Adică? Statisticile și alte studii sunt tot din viața reală.
Eu înțeleg ce zici dar nu sunt de acord în totalitate (și apropo, poate îmi poți spune de ce crezi asta). Cu totul de acord, sexul trebuie obținut prin merit. Fie că îl obții într-o relație serioasă fie una cazuală, îl meriți pentru că:
-Dacă ești bărbat, a trebuit să înveți să abordezi o fată, să dezvolți încredere și carismă prin a avea viață socială, a fi sociabil; să fii realizat pe măcar primele trei din cele 4 planuri (psihic, fizic, social și financiar), să fii pe nofap modul ușor (adică să te abții de la onanie) ca să nu mai vezi femeile ca pe obiecte sexuale și să cauți la ele și altceva decât plăceri carnale, să nu te lași stăpânit de acele plăceri. Până ajungi să obții așa ceva treci prin multe eșecuri, frustrare, anxietate (socială) și respingere iar răbdarea ta se apropie mereu de limită. Trebuie să înveți ceva din greșeli, să faci față emoțiilor și să fii consistent.
-Dacă ești femeie, aici nu știu ce să spun. Am auzit zvonuri că e mai ușor pentru o femeie să obțină s*x deoarece ele văd atractivi doar 10% din bărbați iar bărbații găsesc atractive 80% din femei dar nu am examinat articolele.
În orice caz, să obții o relație cazuală nu e ca prostituția. În prostituție putem spune că oamenii obțin sex și bani fără niciun merit. Te-ai dus la femeie, ai făcut sex, ai plătit și la revedere. Nu a trebuit să te confrunți cu emoții negative, eșecuri și respingeri. De aceea un bărbat își pierde demnitatea în momentul în care merge la femeile ușoare care își pierd și ele demnitatea dacă au făcut vreodată asta. Iar femeia a luat bani pe distracție și nu pe muncă. Prostituția nu e muncă pentru că are caracter autodidactic, munca are carcater heterodidactic (ca să zic așa)- se învață de la colegi și șefi. Plus că femeia aia face sex pe bani, ceea ce înseamnă multă dopamină secretată prin sex. În muncă nu se secretă dopamină.
Acum spune-mi, avem doi bărbați; amândoi au făcut ce am scris mai sus pentru a obține s*x. De ce acela care vrea cazualități nu merită sexul iar cel care a făcut același lucru plus căsătorie și familie merită? Căsătoria, fie sau nu un simplu act, cu ce dificultate vine în plus? E așa greu să găsești nași și să mergi la cununia civilă (și eventual și la cea religioasă)? Iar despre copii, ce legătură au copiii cu sexul? Când îi ai și ai și muncă, nu prea mai vrei să faci sex deci care e ideea? Înțeleg că e păcat dar de ce e păcat? Cum se poate ca o plăcere pentru care suferi mai întâi ca să o obții să fie păcat? Înțeleg că onania și mersul la femeile ușoare e păcat pentru că obții plăcere fără niciun merit, fără o durere în prealabil dar la o relație cazuală?
Adevărat, ca să ai succes la femei, indiferent de ce vrei de la ele, trebuie să fii realizat pe măcar primele trei din cele 4 planuri (psihic, fizic, social și financiar). Sursa: Miumin Muammer. Da, dacă alergi după fluturi, nu vei prinde niciunul și vei fi și un coate goale pentru că n-ai făcut altceva. Dacă faci o grădină, fluturii vor veni...iar dacă nu vor veni, măcar ai rămas cu o grădină.
Tu citești după 2 zile ce scriu? Modific ce scriu în maxim 24 de ore, de aia nu vezi ce am scris și las doar 1 rând.