anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la cati ani ati avut primul sarut si cum a fost? mie imi e putin cam frica de primul sarut.am doar 13 ani si nu ma pricep deloc sa saru

Răspuns Câştigător
| Firetears a răspuns:

Sărutul trebuie să te ducă în al nouălea cer... Este ceva unic, ceva magic...
Nu trebuie să îţi fie frică de ceva frumos! happy
Vine de la sine, până la urmă nu îţi trebuie şcoală pentru asta, e chiar jalnic! laughing
Nu te speria, e ceva foarte dulce şi îţi face inima să îţi bată foarte tare (asta dacă eşti cu persoana potrivităwinking )!
Nu-ţi face planuri, când şi unde se va întâmpla, lasă lucrurile să curgă, să vină de la sine! happy
Baftă!

7 răspunsuri:
| FreakzoO a răspuns:

Nu-i problema ...asteapta pana la 80 de ani atunci.winking

| Iubibilăă a răspuns:

Nu trebuie sa te emotionezi, fi tu.
Pa, pa. Succes.

| gingergirl1 a răspuns:

Eu l-am avut la 8 ani dar bineínteles ca nu a fos ceva foarte serios! laughing
Oricum fi tu insuti, si o sa fie okwinking
Succes!

| loveanime059 a răspuns:

La 14 ani am avut primul sarut love struck si acum imi amintesc si ma simt foarte emotionata, nu trebuie sa-ti fie frica, asa ma simteam si eu mi-era frica sa nu fac ceva grejit, sa nu-mi dezamagesc partenerul dar pana la urma lucrurile au decurs de la sine si nu trebuie sa fii expert ca sa faci asta, acum stau si ma gandesc ce prostuta am fost ca mi-am facut griji happy

| allestrumf a răspuns:

A fost tot pe la 13 ani. A fost foarte dulce. Nu ar trebui sa iti fie frica, daca esti cu persoana potrivita totul o sa vina de la sine

| EditionSex a răspuns:

Acum o luna si eu eram speriat de asazisul,, primul sarut''.Cum sa-ti spun ca sa pricepi.Deschizi gura si scoti putin limba si ai sa vezi ca totul vine de la sine nai sa stii ce faci sau cum faci dar o sa fie bine crede-ma ati spun din proprie experienta.Si daca ma crezi nici acum n-am priceput ce fac dar incep sa ma obisnuesc.Bafta si uitati emotiile la buniciwinking

| LIONS a răspuns:

De la 6 ani da sarut lung de tot nu joaca de copii :]]]