| AnneIsHere a întrebat:

La scoala este un tip care-mi plake...Colegi mei i-au spus, si el a inceput s-o curteze pe prietena mea cea mai buna.Astazi in curtea scoli noi eram aproape de geam si el se uita pe geam.M-au intors colegele.Nimic! Au intorso si pe prietena mea si a inchis repede geamul.O colega s-a dus sa-l intrebe ce se intampla.Si el a crezut ca ea sunt eu! Si nu stiu o curta ca o place sau o curta ca credea ca-l place (sincer, si prietena mea il place putin si mi-e frica sa nu aima o relatie)Acum i-au spus colegele ca nu eu sunt.Si el inca nu stie cum arat.(poate stia cum arat si o placea pe prietena mea).Ea este tare urata si nu cred...

12 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Moooaaa! Ce amestecatura, frate! Deja ma doare capu'... -_- Daca ala a inchis geamul nu inseamna musai c-o place pe prietena ta.Nu trebuie sa-ti faci atatea probleme, du-te la el si vorbeste-i ca doar asa poate sa te cunoasca sau daca esti mai timida i-ai id-ul de mess.
Nu stiu de ce dar nu cred ca ai mai mult de 12-13 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate fete dragute am vazut cu baieti de iti vine sa versi si invers deci nu conta pe asta lupta pentru el.

| naitreaba a răspuns:

Diiiictionare, dictionareee, haideti la dictionareeee! Doua la zece mii!

| jimiciu a răspuns:

Du-te la prietena ta si intreab-o daca il place pe tiphee heesi apoi si pe el daca o place pe ea sau pe tine.
bafta!

| impresivepanda a răspuns:

Daca e prietena ta cea mai buna... de ce o faci urata? Nu ar trebui sa va sutineti una pe cealalta? Nu asta inseamna prietenie? Pai___ Tu esti un fel de prieten fals. sad

| AnneIsHere explică (pentru impresivepanda):

DEam. am zis asa doar pentru ca toti colegii mi spun asa.

| amonynus a răspuns:

Pfff...ai cumva 12 ani? nu, serios! ce prietena ii sti daca scrii despre ea pe site-uri ca e urata&stuff...si daca a zis ca ii place "un pic" inseamna ca il place taaaaare. e nasol sa placi pe cineva care nu te place da e si mai nasol sa stii ca nu te place fiindca esti "urata". notiunea de urat e o notiune relativa si poate ca fata e desteapta.

| LulyXOXO a răspuns:

Tu ar trebui sa ii spui colegei tale ce simti pentru el si sa te duci in fata lui si sa rezolvati totul.

| AnneIsHere explică (pentru LulyXOXO):

Ea stie toata clasa stie!

| babydools a răspuns:

Mama...ciudat, si cu ce trebuie sa te ajutam noi? Simplu du-te la el si spune-i ca il placi si se rezolva tot :* bafta

| Stacysweetygirl a răspuns:

Pai daca ai vrea sa ai o relatie cu el mai intai ar trebui sa te interesezi de cine ii place ca poate prietena ta cea mai buna e aleasa lui, chiar daca tu o descri urata asta nu inseamna ca si el o vede asa.Eu zic ca ceea ce conteaza e in interiorhappy