Moooaaa! Ce amestecatura, frate! Deja ma doare capu'... -_- Daca ala a inchis geamul nu inseamna musai c-o place pe prietena ta.Nu trebuie sa-ti faci atatea probleme, du-te la el si vorbeste-i ca doar asa poate sa te cunoasca sau daca esti mai timida i-ai id-ul de mess.
Nu stiu de ce dar nu cred ca ai mai mult de 12-13 ani.
Du-te la prietena ta si intreab-o daca il place pe tipsi apoi si pe el daca o place pe ea sau pe tine.
bafta!
Daca e prietena ta cea mai buna... de ce o faci urata? Nu ar trebui sa va sutineti una pe cealalta? Nu asta inseamna prietenie? Pai___ Tu esti un fel de prieten fals.
DEam. am zis asa doar pentru ca toti colegii mi spun asa.
Pfff...ai cumva 12 ani? nu, serios! ce prietena ii sti daca scrii despre ea pe site-uri ca e urata&stuff...si daca a zis ca ii place "un pic" inseamna ca il place taaaaare. e nasol sa placi pe cineva care nu te place da e si mai nasol sa stii ca nu te place fiindca esti "urata". notiunea de urat e o notiune relativa si poate ca fata e desteapta.
Tu ar trebui sa ii spui colegei tale ce simti pentru el si sa te duci in fata lui si sa rezolvati totul.
Mama...ciudat, si cu ce trebuie sa te ajutam noi? Simplu du-te la el si spune-i ca il placi si se rezolva tot :* bafta
Pai daca ai vrea sa ai o relatie cu el mai intai ar trebui sa te interesezi de cine ii place ca poate prietena ta cea mai buna e aleasa lui, chiar daca tu o descri urata asta nu inseamna ca si el o vede asa.Eu zic ca ceea ce conteaza e in interior
boonnyk întreabă: