Gata mi-a venit ideea!
ii spui ca nu ai inteles ceva si daca poate sa stea sa iti arate dupa ce pleaca toti ca sa nu ii incurci si pe restul
o sa zica normal ca da si atunci mai si vb, eventual ii multumesti si ii zici ca ii ramai datoare, poate iesiti la un film sau la un suc vreodata, si el probabil o sa fie incantat. Asa se incepe. Si btw fa si tu pe bleguta, nu pe PROASTA! fii atenta, nu fa pe proasta. La baietii le place sa se simta utili, sa te ajute, dar nu sa se chinui se iti explice ceva si tu sa nu intelegi nimic...Chiar daca tu stii miscarea aia perfect sau ce vrei sa iti arate, prefa-te ca nu te descurci.
o sa iasa. :* bafta
Pai...intreaba-l daca are prietena sau nu...stiu ca e greu dar trebuie sa faci si astafunda?
Buna!
Si eu sunt cam in aceiasi situatie ca si tine. Daca ai reusit sa-l cunosti si sa-ti dai seama ce fel de om este si chiar il iubesti cu adevarat, fa lucruri care ar putea sa te scoata in evidenta
Succes!
Buna!
Orice trece prin asta candva, mai devreme sau mai tarziu. Te-ai cam"indragostitit", pentru ca nu stiu daca e chiar o indragosteala, e mai mult faptul ca`l placi. si daca e profesorul de dans n`are nimic. va puteti intalni in afara orelor. dar mai intai da-i oarecum de inteles ca il placi, mici priviri:X incearca ca comunici cu el. putyn ca sa-i starnesti interesul. un id ceva ` si totusi e doar 2 ani diferenta` interesant e faptul ca profesor dar asta se poate rezolva in afara scolii. Deci nu te lasa batuta incearca sa-l cuceresty Si nu arati ca o plangacioasa! Delok! doar trebuie sa faci tu primul pas, poate el nu te-a remarcat sau se concentreaza doar asupra orelor!
Bafta :*
beausingurlamasamea întreabă: