| katherine_1054 a întrebat:

Salut la toți!
stiu ca am mai postat intrebarea asta aici si scuzati de deranj...
nu mai știu ce sa fac. asa ma enervează starea asta în care ma aflu și totuși nu ma pot gândi decât la un singur lucru. am 15 ani și m-am îndrăgostit nebunește de un băiat. este profesorul meu de dans. adică nu e chiar profesor dar preda la o grupa de adulți în care sunt și eu. de la început credeam ca are 20 de ani și nici nu -i arasem atenție (tot îmi plăcea de el dar ma resemnasem ca e prea mare) dar după aceea am aflat ca are de fapt are doar 17 ani. și am început sa-l cunosc mai bine. are un caracter interesant. dincolo de înfățișarea sa super-draguță este mult mai mult. are ceva special cu toate ca însăși simplețea lui și stilul sau original te cucerește deodată. și nu sunt sigura dacă are sau nu prietena. și de fapt nu sunt sigura dacă avem vreo șansă sa fim împreună. acum nu pot sa ma gândesc la nimic altceva în afara de dânsul (plus ca e prima mea dragoste). și mereu când citesc undeva ceva de dragoste parca ma doare undeva foarte puternic. și plus ca am scoală și trebuie sa învăț dar toate astea par atât de neimportante... parca sunt amețită și împrăștiată mereu. cum sa ies din starea asta? voi tot ați simțit asa ceva? știu ca arat ca o plângăcioasă dar va rog ajutați-ma pentru ca sunt disperata...

Răspuns Câştigător
| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Sincer iti inteleg disperarea intr-un fel am fost si eu in aceeasi situatie numai ca la mine era putin mai in varsta iar eu putin mai mare ca tine happy. Nu ai decat un singur lucru de facut fa-l s inteleaga ca il placi sau da-i prin altcineva de inteles ca il placi de ex spune-i unei prietene in vestiar care sti ca va duce zvonul mai departe happy cel putin asa am facut eu si am avut de castigat. Daca ai s ramai asa timida nu o sa rezolvi nimic, daca chiar il placi atunci fa-o poate pentru cateva zile te vei simti aiurea dar dupa poti s ai de castigat ...degeaba il placi tu daca el nu stie si sincer ai s vezi ca daca afla de sentimentele tale s va purta altfel sau poate chiar mai mult ve-ti avea o relatie.Iti urez mult noroc si atunci cand doresti ceva lupta si ai s ai numai de castigat happypoate dupa c o sa iei o decizie ai s ma anunti si pe mine s vad ce ai facut :*

4 răspunsuri:
| amanda33 a răspuns:

Iubirea din adolescenta e cea mai crunta. Daca el are 17, e mai mult decat perfect. Initial cand am inceput sa citesc, am crezut ca urmeaza sa vad scris 40 ani laughing. Te-ai uitat la dirty dancing? scuza-ma poate pare prosteste dar e tot ce-mi vine in minte acum. Du-te la el si intreaba-l daca poate sa iti arate un anumit tip de dans : de exemplu " tango" sau orice dans de cuplu. Spune-i ca te duci la o nunta si trebuie sa dansezi cu varul tau. O sa vezi ca dansul o sa va apropie, muzica etc. Incearca sa te lipesti un pic mai mult de el, printr-o metoda " strict profesionala". Dupa aceea poate mai reusesti sa obtii si o intalnire in oras. App: cand ai cursuri cu el incearca sa fii catmai stralucitoare ( nu te gandi la machiaj strident, gloss de pitzipoanca si sclipici : la caracter ma referwinking ) BAFTA!

| bya5 a răspuns:

Draga mea...esti foarte indragostita
vezi daca el iti da atentie... daca nu.
poate ar fi mai bine sa te duci la alt curs de dans ca sa nu-ti faci rau
dar totusi ceea ce spui tu e ft frumos
poate e o dragoste adevarat
poate si el crede la fel
dar iti poti da seama doar dupa cum te priveste si gesturile.
sper sa iei o decizie buna pentru tine. Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ce ar trebui sa faci? Sa mergi la el si sa-i spui tot ce simti. E cel mai bine pentru tine.

| olegmarinaa a răspuns:

Kate.ca sa sapi de toata astea ce te framina ar fi mai bine sal intrei tu daca ar vrea sa ese cu tine la o cafea sau un suc la o plimbare si daca ese poti sa-i zici atunci kl placi si vezi ceti zice succes