Sincer iti inteleg disperarea intr-un fel am fost si eu in aceeasi situatie numai ca la mine era putin mai in varsta iar eu putin mai mare ca tine . Nu ai decat un singur lucru de facut fa-l s inteleaga ca il placi sau da-i prin altcineva de inteles ca il placi de ex spune-i unei prietene in vestiar care sti ca va duce zvonul mai departe cel putin asa am facut eu si am avut de castigat. Daca ai s ramai asa timida nu o sa rezolvi nimic, daca chiar il placi atunci fa-o poate pentru cateva zile te vei simti aiurea dar dupa poti s ai de castigat ...degeaba il placi tu daca el nu stie si sincer ai s vezi ca daca afla de sentimentele tale s va purta altfel sau poate chiar mai mult ve-ti avea o relatie.Iti urez mult noroc si atunci cand doresti ceva lupta si ai s ai numai de castigat poate dupa c o sa iei o decizie ai s ma anunti si pe mine s vad ce ai facut :*
Iubirea din adolescenta e cea mai crunta. Daca el are 17, e mai mult decat perfect. Initial cand am inceput sa citesc, am crezut ca urmeaza sa vad scris 40 ani . Te-ai uitat la dirty dancing? scuza-ma poate pare prosteste dar e tot ce-mi vine in minte acum. Du-te la el si intreaba-l daca poate sa iti arate un anumit tip de dans : de exemplu " tango" sau orice dans de cuplu. Spune-i ca te duci la o nunta si trebuie sa dansezi cu varul tau. O sa vezi ca dansul o sa va apropie, muzica etc. Incearca sa te lipesti un pic mai mult de el, printr-o metoda " strict profesionala". Dupa aceea poate mai reusesti sa obtii si o intalnire in oras. App: cand ai cursuri cu el incearca sa fii catmai stralucitoare ( nu te gandi la machiaj strident, gloss de pitzipoanca si sclipici : la caracter ma refer ) BAFTA!
Draga mea...esti foarte indragostita
vezi daca el iti da atentie... daca nu.
poate ar fi mai bine sa te duci la alt curs de dans ca sa nu-ti faci rau
dar totusi ceea ce spui tu e ft frumos
poate e o dragoste adevarat
poate si el crede la fel
dar iti poti da seama doar dupa cum te priveste si gesturile.
sper sa iei o decizie buna pentru tine. Succes!
Kate.ca sa sapi de toata astea ce te framina ar fi mai bine sal intrei tu daca ar vrea sa ese cu tine la o cafea sau un suc la o plimbare si daca ese poti sa-i zici atunci kl placi si vezi ceti zice succes
beausingurlamasamea întreabă: