| dragosbdd a întrebat:

Salut la toata lumea. Am si eu nevoie de un sfat, momentan sunt despartit de prietena mea, pe care o iubesc foarte mult si as face orice sa ma impac cu ea, problema e ca ne intalnim, vorbim la telefon, iesim in oras, ne plimbam, dar ea imi spune mereu ca nu mai stie ce simte pentru mine si ca se simte bine asa, eu as face orice pentru ea, i-am promis ca ma schimb, acum eu ce sa mai inteleg, e doar un joc? sufar prea mult, momentan e plecata in concediu cu parintii dar vorbim in continuare la telefon. dupa descrierea asta plastica voi ce credeti? ce sfat imi dati?

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Iti pierzi timpul. Din cate am inteles eu, ea este cam plictisita si cam asta e motivul pentru care vorbeste cu tine.
O sa vorbeasca pana il vede pe ¨fat-frumos¨ si atunci esti istorie.
Ori vorbesti serios cu ea despre ce ganduri are, ori las-o balta, oricum tot tu ai de suferit.

| elena a răspuns:

Eu nu inteleg nimic, daca o iubesti asa de mult de ce te-ai certat cu ea... din capul locului se vede ca tu esti vinovat...promiti o schimbare? nu, categoric, nu te vei schimba, nu ai cum, asa esti tu...si pana la urma in ce consta schimbarea ta?
Inca este prea draguta ca iti raspunde la telefon si vorbeste cu tine, datorita acestui comportament fin al ei, mai spera si tu intr-o impacare, dar nu fi sigur ca asa se va intampla.
Sfatul meu este sa o lasi in pace, macar atat cat este plecata cu parintii si sa o lasi pe ea sa hotarasaca, atunci cand se va intoarce. Toate bune si fii optimist. Sper ca ceea ce ti s-a intamplat sa fie o lectie de viata pentru tine.

| monyk a răspuns:

Buna, depinde de cauza despartirii, daca ai facut-o sa sufere, atunci ea poate de aceea nu mai vrea sa fie cu tine, dar eu cred ca ea mai tine la tine, dar poate e confuza, sau ii e teama sa nu sufere vreo dezamagire... daca i-ai facut ceva ce a schimbat-o... tu sti mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa de la u si lasa sa te caute ea k asa o sa vada k nu iti pasa de ea si da ea semne stiu ca am avut o relatie timp de 4 ani si nah...

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Exact cum zice si Nony iti pierzi timpul. Poate gaseste un alt baiat acolo unde e plecata si tu o sa fi istorie.