Nu prea ai ce intelege. Ceea ce face partenera ta este o perversiune sexuala. Nu semnifica boli psihice sau mai stiu eu ceva, ci doar o inclinatie anormala catre sexul anal. Daca si tie iti place, o sa faceti cuplu bun. Daca nu, nu, fiindca ea isi va dori mult asta.
Bună.
Perversiunea sexuală face parte din devierea comportamentală a individului.
Nu mai poate fi considerată virgină dacă practică sex anal, pe viitor va suporta consecințele dintre cele mai grave.
E relația voastră și nimeni nu dă verdictul în locul vostru, să vă despărțiți sau să faceți sex anal.
Fiecare pasăre pe limba ei piere.
Nu uita că nu toate femeile practică sexul anal și atunci va fi și la tine o problemă dacă o să practici acum și mai târziu nu, psihicul va vorbi la timpul respectiv.
Pa, pa.
In primul rand, de ce apeleaza ea la acele ''obiecte'' daca are un iubit care o poate satisface? sincer eu nu inteleg
Din punctul meu de vedere sexul anal, sau ce face ea acolo e destul de dureros si nu stiu de ce tine in mod obisnuit sa fie virgina pana la 18 ani daca ea isi introduce tot felul de obiecte. Parerea mea e sa vorbesti clar si raspicat cu ea si sa vedeti ce e de facut. E clar ca tu iti doresti sa va apropiati din punct de vedere fizic si ea nu face nimic altceva decat sa iti faca in ciuda
Hi! Eu zic ca ar trebui sa fi foarte fericit, ca ai pe cineva asa ca prietena ta. Este un dar de la D-zeu. Si eu am parte de astfel de perversiuni si este ceva normal, doar trebuie sa faci fata. Bucura-te din plin si nu o mai lasa de langa tine. Bafta!
Poate ar fi timpul sa vorbiti pe tema asta cu dinsa? si sai explici ca nu e corect ceea ce face
Explica-i ca la varsta asta e destul de mare ca sa-si piarda virginitatea. Pregatita e mai mult ca sigur avand in vedere ce practica.
Phai e cam scarbos ce face ea dar...sunt destule fete care o fac oricum daca isi baga degetele in vagin nu are cum sa se dezvirgineze dar daca isi baga de ex o banana in vagin ar putea
anonim_4396 întreabă: