| Iasmyna a întrebat:

Salut la toata lumea...de o bucata de vreme ma simt tare prost.de cand eu si iubithul meu nu mai suntem impreuna.ma gandesc intruna la el, la tot ce a fost.imi vine mereu in minte si oricat vreau sa il uit nu pot.stiu ca si el sufera.nu am mai vb de aproape o luna.imi e foarte dor de el.nu stiu ce sa fac.pe 27 luna asta e ziua lui.implineste 18 ani! cum as putea sa imi distrag atentia?batting eyelashesmultumesc

Răspuns Câştigător
| alina_5238 a răspuns:

Buna.
Uite, poate te simti mai bine daca afli ca si eu am fost candva in locul tau. Mie imi lua aprox. o luna sa trec peste.
La un moment dat o sa il uiti, o sa intalnesti pe altcineva.
Din tot ce a fost, incearca sa ramai cu amintirile frumoase. Nu te mai gandi ca a trecut, gandeste'te ca asa a fost sa se intample si nu mai ai ce face. Nu ai cum sa schimbi situatia.
Si in legatura cu ziua lui, depinde in ce relatii sunteti. Daca ati ramas prieteni/amici ar fi frumos din partea ta sa ii spui un "la multi ani", sau daca nu va mai vorbiti lasa lucrurile asa cum sunt. Ai si tu putin respect de sine, cu tristetea asta ai grija sa nu cazi in ceva depresii.
Sper ca te'am ajutat:*:*
Daca vrei sa tinem legatura, lasa'mi id tau intr'un msj privat.
Pa, pa.
Bafta:*:*

1 răspuns:
| freehugs a răspuns:

Buna! stiu exact cum te simti, nu ai chef de nimic, visezi numai la el, asculti muzica de dragoste, simti nevoia sa stai singur, sa nu te deranjeze nimeni. e aiurea perioada asta, mai ales ca e toamna, incepe scoala, gata cu iesirile afara, sanse minime sa il mai vezi acum.trimite-i un sms sau e-mail de ziua lui si ureaza-i la mult ani sau mai bine suna-l.sa iti distragi atentia nu prea poti, doar la scoala cu temele chestii. dar iti zic eu e mai greu acum, nu poti sa il uiti asa de repedehappy